"Έσκασε" η ανακοίνωση για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - Έγινε γνωστό σήμερα 25/02

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μπορεί κάποια act να έχουν τρομάξει αρκετά την κριτική επιτροπή στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ωστόσο, αυτό το Σάββατο, θα είναι με μια λέξη… μαγικό, και θα παραδώσει από μαθήματα ισορροπίας και γεωγραφίας, μέχρι μαθήματα ping pong, αλλά και επικοινωνίας με τη φύση!

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 20:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα μαζί με τους Νικόλα Ράπτη και Σταύρο Σβήγκο απολαμβάνουν μοναδικές, εντυπωσιακές και απρόβλεπτες εμφανίσεις, ενώ δίνουν ένα Golden Buzzer γεμάτο φαντασία!

Οι οντισιόν του διασημότερου σόου στον πλανήτη καλά κρατούν! Ποιοι θα ενθουσιάσουν κριτές και κοινό; Ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 50.000 ευρώ; Δύο εξάχρονες φίλες παρουσιάζουν μία χορογραφία βγαλμένη από τα αστέρια, ένας 14χρονος θα μας κάνει τη βραδιά… ποδήλατο, ενώ ένας μάγος κάνει κόλπα με τράπουλα σε απόσταση αναπνοής από τους κριτές.

Ένας 8χρονος μαθαίνει σε όλους μας γεωγραφία, ένας 13χρονος μελισσοκόμος χορεύει ένα ζεϊμπέκικο για να «γλυκάνει» τους κριτές, ενώ ένας κάτοχος 4 ρεκόρ Guinness μεταμορφώνει το σώμα του σε… καρυοθράστη.

Ζογκλερικά κόλπα, χορός πάνω σε ξυλοπόδαρα, ακροβατική yoga, αυτοσχέδιοι ήχοι με το στόμα, ping pong με παράξενα αντικείμενα και πολλά άλλα μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας αυτό το Σάββατο, στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» σε ένα επεισόδιο που θα μας καθηλώσει!

Το σημερινό τρέιλερ του Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: «Είστε γελοίοι» - Χαμός στη σκηνή με 2 διαγωνιζόμενους

Δύο περίεργοι μασκοφορεμένοι τύποι εμφανίστηκαν στην σκηνή του αποψινού 19/2 επεισοδίου του Ελλάδα έχεις ταλέντο οι οποίοι ήρθαν αποφασισμένοι να κερδίσουν την κριτική επιτροπή.

Οι ίδιοι αφού στάθηκαν δίπλα από ένα πιάνο και αφού ακούστηαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Ξημερώνει πάλι», ξεκίνησαν να τραγουδούν, χωρίς όμως καλό αποτέλεσμα.

Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και οι τέσσερις κριτές έριξαν Χ.

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των δύο διαγωνιζομένων.

«Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» ανέφερε με την σειρά του ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχεται τρία ναι και ένα όχι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχει οι μάσκες βγήκαν και φάνηκαν τα πρόσωπα τους.

Αυτοί λοιπόν που βρίσκονταν από πίσω ήταν... οι δύο παρουσιαστές του τάλεντ σόου, Σταύρος Σβήγκος και Νικόλας Ράπτης. «Ψέματα λες! Είστε γελοίοι» φώναξε η Έλενα Χριστοπούλου ξεσπώντας σε γέλια.

undefined