MasterChef 6 - Γιώργος Μελανδίνος: Ο δημοτικός υπάλληλος που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων

Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Γιώργος Μελανδίνος: Ο δημοτικός υπάλληλος που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων

O Γιώργος Μελανδίνος είναι ένας από τους παίκτες που δεν έχουν σημειώσει και την καλύτερη πορεία στο σπίτι του MasterChef 6 μέχρι στιγμής, αφού έχει βρεθεί να κινδυνεύει με αποχώρηση δύο φορές και έπρεπε να αγωνιστεί για την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος δουλεύει ως δημοτικός υπάλληλος ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μελανδίνο στο MasterChef 6

  • Ο Γιώργος είναι 31 ετών.
  • Η καταγωγή του είναι από την Χαλκιδική.
  • Ο Γιώργος δεν είναι μόνο ένας δημοτικός υπάλληλος.
  • Είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα, με μεγάλη αγάπη για τη μαγειρική από τα παιδικά του χρόνια.
  • Παράλληλα με την εργασία του σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.
  • Γνωρίζει τις μαγειρικές «αδυναμίες» του αλλά πιστεύει πως είναι σε θέση να φτάσει ψηλά, με σύμμαχο τη γεύση.

Η παρατήρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στους παίκτες

Με την αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας των δύο ομάδων ξεκίνησε το χθεσινό 24/2 επεισόδιο του Masterchef 6. Κόκκινοι και Μπλε έκατσαν στις θέσεις τους και συνάντησαν τους τρεις κριτές προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά τους αλλά και τα αποτελέσματα.

Μετά το θέμα περί "γαλλικών", οι κριτές έθιξαν και το θέμα της υγιεινής, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο συγκεκριμένα να ενημερώνει τους παίκτες για τις αστοχίες υγιεινής που συμβαίνουν.

Στο στόχαστρό του βρέθηκαν η Φανή και ο Δημήτρης, καθώς η πρώτη σκούπισε το πιάτο της με βρώμικα γάντια ενώ ο δεύτερος έπιασε με γυμνά χέρια την παρασκευή του.

«Να κάνουμε μια μικρή εισαγωγή που θέλαμε να την κάνουμε. Το χέρι είναι εργαλείο όταν είναι καθαρό. Έχουμε μάθει να πλένουμε τα χέρια μας. Είναι και θέμα παιδείας. Αν δούμε μια ακρότητα που θα μας φέρει σε άβολη θέση θα ακυρώσουμε ένα πιάτο» τους είπε ο κριτής.