MasterChef 6: Σπάραξε στο κλάμα η Ελισάβετ - Τι συνέβη;

«Θέλω να τους κοιτάω στα μάτια... συγγνώμη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Σπάραξε στο κλάμα η Ελισάβετ - Τι συνέβη;

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, ξεκίνησε πριν από λίγο βλέποντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά την Ελισάβετ Κοντοκώστα να ξεσπά σε κλάματα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας της μπλε ομάδας. Να τονίσουμε επίσης πως η ίδια είναι το golden pin του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελισάβετ Κοντοκώστα στο MasterChef 6

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια κλήθηκε να δώσει τα δυο ονόματα των συμπαικτών της που θέλησε να βγάλει στον τάκο. Ωστόσο η ίδια δεν άντεξε και ξέσπασε φανερά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά. Μαγειρέψαμε όλοι πάρα πολύ καλά, Από τα λάθη μας μαθαίνουμε, λέω στα μωράκια και τους μαθητές μου. Είναι ίσως η πιο άβολη στιγμή στη ζωή μου».

«Θα ακούσω την καρδιά μου. Δεν θέλω να ψηφίσω κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Θέλω να τους κοιτάω στα μάτια. Συγνώμη. Την μία ψήφο μου την καίω γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον και θέλω να με συγχωρέσετε για αυτό».

Γνωρίστε καλύτερα το golden pin του Κουτσόπουλου

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα αποτελεί το golden pin του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το φετινό MasterChef 6. Η ίδια είναι μια αυτοδίδακτη μαγείρισσα, η οποία έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και έχει έρθει για να κατακτήσει την πρωτιά και να γίνει η επόμενη Ελληνίδα με τον τίτλο του νικητή μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής. Μπορεί να ξεκίνησε ως καθηγήτρια γαλλικών, όμως η μεγάλη της αγάπη είναι η μαγειρική και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει το όνειρό της...

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα στο MasterChef 6

  • H Ελισάβετ Κοντοκώστα του Masterchef είναι 34 ετών.
  • Η καταγωγή της είναι από τη βόρεια Εύβοια.
  • Eίναι καθηγήτρια γαλλικών στο επάγγελμα.
  • Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.
  • Η Ελισάβετ Κοντοκώστα πήρε το golden pin από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και «εισβάλλει» στην κουζίνα του MasterChef 2022.
  • Ο στόχος της είναι να κάνει τους κριτές να παραμιλούν με τα πιάτα της.
  • H Ελισάβετ Κοντοκώστα είναι αυτοδίδακτη μαγειρικά.
  • Αποφάσισε φέτος να δηλώσει συμμετοχή και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.
  • Το όνειρό της είναι να γίνει η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, κερδίζοντας έτσι το δικό της προσωπικό στοίχημα και κάνοντας παράλληλα υπερήφανη όλη την οικογένεια της.
  • Στην audition της στο MasterChef, η Ελισάβετ Κοντοκώστα εντυπωσίασε τους κριτές με τις μαγειρικές της ικανότητες.