Mega: Αποκαλύψεις για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν Ρέππας - Παπαθανασίου

Αποκαλύφθηκε το σενάριο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Mega: Αποκαλύψεις για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν Ρέππας - Παπαθανασίου

Και ενώ εμείς απολαμβάνουμε τις ξεκαρδιστικές εξελίξεις στους Συμπέθερους από τα Τίρανα, το συγγραφικό δίδυμο της επιτυχίας, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ετοιμάζει νέα σειρά για το Mega και υπόσχεται να καθηλώσει εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό αλλά και να του προσφέρει πολύ γέλιο.

Ωστόσο σιγά σιγα, γίνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το καστ, το όνομα αλλά και η υποθεση.

Ποια είναι τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο καστ της νέας σειράς του Mega;

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου που θα προβληθεί την νέα σεζόν από το MEGA. Η υπόθεση της σειράς έχει να κάνει με τρεις γυναίκες που έχουν το ίδιο όνομα, αλλά είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

Και οι τρεις γυναίκες είναι Αθηναίες, αλλά ζουν σε διαφορετικές περιοχές και σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Κάποια μένει στην Φιλοθέη, κάποια στο Αιγάλεω και κάποια άλλη είναι πολύ της… κουλτούρας.

Φαίνεται πως τον ρόλο της Μαίρης από το Αιγάλεω θα αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα έχει για πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ρέπας - Παπαθανασίου με νέα σειρά στο Mega

Μιχάλης Ρέππας: Αποκάλυψε το λόγο που πήγε στο YFSF

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στο Πρώτο Θέμα σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο αγαπημένος συγγραφέας με αφορμή την επιτυχία που αναγνωρίζει η νέα του σειρά «Συμπέθεροι Απ΄τα Τίρανα», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega, μίλησε για την δημιουργία της σειράς, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή πολλών ηθοποιών να συμμετέχουν σε ριάλιτι αλλά και για την απόφασή του να μπει στο YFSF.

Πως ερμηνεύετε το γεγονός ότι πολλοί νέοι πλέον διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι;

«Φαντάζομαι ότι, αφού γίνεται, είναι λογικό και εξηγήσιμο. Τώρα το ότι δεν έχω κάτσει προσωπικά ο ίδιος να ψάξω γιατί συμβαίνει, δεν έχει σημασία. Εγώ είμαι άνθρωπος συγκεκριμένης γενιάς, με συγκεκριμένες εμπειρίες και απόψεις. Καμιά φορά σκέφτομαι με βάση το «αρέσει – δεν μου αρέσει» και λέω. «Μήπως είσαι γεροντοκόρη, ρε Μιχάλη;».

Καινούργια χρόνια και ήθη. Εγώ, για παράδειγμα, τη ραπ την ακούω στ’ αυτιά μου σαν θόρυβο. Εγώ έμαθα ως μουσική μου να αναγνωρίζω κάτι που έχει μελωδία, όχι απλοϊκή. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι εγώ ο σωστός. Ε, και τι σημαίνει αυτό; Να πάρω έναν οδοστρωτήρα και να λέω: «Α, στα χρόνια μας εμείς ήμαστε καλύτεροι;». Μπορεί να είναι μια τέχνη που εγώ δεν μπορώ να συλλάβω. Το ότι απωθεί εμένα δεν σημαίνει ούτε ότι είναι λάθος αλλά ούτε και παρακμιακό.

Το ότι εγώ στη νεότητα μου δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να πάω σε ένα ριάλιτι δεν σημαίνει ότι είμαι πιο σωστός ή πιο λάθος από κάποιον που το σκέφτεται. Κι εγώ πήρα μεγάλη χαρά από τη συμμετοχή μου στο YFSF. Αν δεν υπήρχε η «φτώχεια», εγώ δεν θα είχα πάει στην κριτική επιτροπή και θα είχα στερήσει από τον εαυτό μου μια μεγάλη χαρά.

Πέρασα πάρα πολύ ωραία με σούπερ ταλαντούχους ανθρώπους σε μια συνθήκη που αν μου την πρότειναν πριν από μερικά χρόνια θα έλεγα: «Όχι, δεν έχω θέση εγώ να πάω εκεί πέρα». Ξαφνικά κατάλαβα: «Σιγά, ρε φίλε, τι είναι; Μια πλάκα είναι». Αλλάζουμε και εμείς οι ίδιοι πολλές φορές. Έχει πλάκα, έχει γέλιο να δοκιμάζεις πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας.