Τα λεφτά που παίρνουν οι ηθοποιοί για τον Σασμό - Αυξήσεις στον ALPHA

Οι ακριβοπληρωμένοι και οι... όχι τόσο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα λεφτά που παίρνουν οι ηθοποιοί για τον Σασμό - Αυξήσεις στον ALPHA

Τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Μαρία Πρωτόπαππα να πηγαίνουν στο σίριαλ της Βικτόρια Χίσλοπ «Το Νησί 2» στην ΕΡΤ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν ανατροπές. Αγώνας δρόμου γίνεται από τον Alpha, με αυξήσεις σε μισθούς σε όλο το καστ του «Σασμού» και, κυρίως, στους πρωταγωνιστές ώστε να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, πάρα τις φήμες που είχαν ακουστεί, θα συνεχίσει στη σειρά για όσο χρειαστεί, μια και ο ρόλος του ως «Αστέρης» είναι κομβικός. Άλλωστε, ο ρόλος του έχει άμεση σχέση και με την ιστορία του «Μαθιού» και της «Καλλιόπης». Και, φυσικά, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι η καταπληκτική Μαρία Τζομπανάκη θα μείνει στη σειρά.

Στην καλλιτεχνική αγορά ακούγεται ότι η Μαρία Πρωτόπαππα αποτελεί έναν άλυτο γρίφο για τον Alpha, αφού δεν έχει συμφωνήσει με την παραγωγή. Αλλά ως «Μαρίνα» και μαμά της «Αργυρώς» είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς, άρα αποκλείεται να μη συνεχίσει τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Οι θαυμαστές της σειράς με όλες αυτές τις εξελίξεις έχουν… λαχταρίσει, και αναρωτιούνται και για τους υπόλοιπους αγαπημένους ήρωες που διεκδικούν κι άλλοι!

Έτσι, η «Βασιλική» (Μαριλίτα Λαμπροπούλου), σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, θα μας αποχαιρετήσει, αλλά όχι σύντομα.

Η δολοφονία της από την «Καλλιόπη» θα αργήσει να συμβεί και, μάλλον, οι τηλεθεατές θα τη δουν είτε λίγο πριν από το καλοκαίρι είτε στα πρώτα επεισόδια του φθινοπώρου.

Εκείνος που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία με τον παραγωγό Γ. Καραγιάννη είναι ο Δημήτρης Λάλος, που θα συνεχίσει ως «Μαθιός», παρά τις υποχρεώσεις του στο Θέατρο Tempus Verum.

Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών της σειράς Σασμός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω στο Youweekly.gr οι αμοιβές ξεκινούν μεταξύ των 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς.

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται οι δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικοί ρόλοι ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών.

Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.