X-Factor: Πρεμιέρα 18/3 στο Mega - Το φαντασμαγορικό trailer

Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Πρεμιέρα 18/3 στο Mega - Το φαντασμαγορικό trailer

Το X-Factor, το νο1 μουσικό talent show που έχει καθιερώσει τα δημοφιλέστερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 με μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, που σύμφωνα με τις φήμες, όμοια της χρόνια έχουμε να δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Η αναζήτηση για το κορυφαίο ταλέντο, την τεράστια φωνή που θα αναδειχθεί και θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεκινά. Καλλιτέχνες και μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους.

Οι ταλαντούχοι κριτές και το φαντασμαγορικό trailer του X- Factor

Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Στο backstage, θα κρατούν συντροφιά στους διαγωνιζόμενους, η Κατερίνα Λιόλιου, φετινή νικήτρια του επίσης μουσικού διαγωνισμού Just The 2 of Us και ο Ηλίας Μπόγδανος, που λάτρεψε το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους.

Χθες 1/3 μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer του X-Factor μέσα από το οποίο παίρνουμε μια μόνο μικρή δόση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου μετά την ανακοίνωση για την παρουσίαση του X- Factor

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Ανδρέας Γεωργίου θα είναι ο μεγάλος παρουσιαστής του Χ-Factor. Ο γνωστός παραγωγός μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/2) στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και εξήγησε πώς του φαίνονται τα νέα του καθήκοντα.

«Χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτού του παζλ, γιατί έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!

Δεν δηλώνω παρουσιαστής, αλλά το συγκεκριμένο project νιώθω ότι είναι ταμάμ, γιατί έχω βρεθεί και στις δύο πλευρές. Και του casting, όταν αναζητούσα πρόσωπα, και στην πλευρά των παικτών, όταν έπρεπε να διαγωνιστούν. Φυσικά θα είμαι δίπλα στα παιδια και θα ζήσω μαζί τους το άγχος. Θα βάλω τα δυνατά μου να τους ενθαρρύνω και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μετά από τα τελευταία δύο χρόνια νιώθω ότι αυτό το show θα είναι μία ευχάριστη νότα σε αυτή τη χρονιά. Όταν ένα show θα έχει νέα παιδιά με τόσα όνειρα, αισθάνομαι ότι είναι και το σωστό timing… Θα μπούμε στο καλοκαίρι με το X-Factor φέτος», είπε χαρακτηριστικά