MasterChef 6: Σε ποια ομάδα ανήκει πλέον ο Χριστόφορος Κατσιάνας;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Σε ποια ομάδα ανήκει πλέον ο Χριστόφορος Κατσιάνας;

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο MastrerChef 6, καθώς στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους ομαδική δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο. Μάλιστα, οι κριτές ενημέρωσαν τις δύο ομάδες σχετικά με την διαδικασία.

Από την άλλη, ο Βασίλης Μπόλλος ο οποίος ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και κάτοχος της κάρτας ασυλίας, με αφορμή τα πλεονεκτήματα που είχε, μπόρεσε να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα πάει ο Χριστόφορος Κατσιάνας που επέστρεψε στο ριάλιτι. Έτσι λοιπόν, ο ίδιος αποφάσισε να ενταχθεί στους Μπλε ο Χριστόφορος στην ομάδα που ανήκει και ο ίδιος.

Η επιστροφή του Βασίλη στο MasterChef 6

Ρώτησαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πότε θα κάνει παιδιά και εξαφανίστηκε

Μία αναπάντεχη ερώτηση ήρθε να ταράξει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο σημερινό (28/2) επεισόδιο του MasterChef 6. Συγκεκριμένα στην καθιερωμένη βόλτα που κάνει ανάμεσα στους παίκτες την ώρα που μαγειρεύουν, ερωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για το πότε θα κάνει παιδιά.

Ο σεφ εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα λόγος για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όταν λοιπόν ο σεφ πλησίασε τον Χριστόφορο, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στο διαγωνισμό, τον ρώτησε τι έκανε όσο καιρό βρισκόταν εκτός παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Χριστόφορος του είπε ότι βρήκε την ευκαιρία να αγκαλιάσει την ανιψιά του.

«Συγκινήθηκες; Και στα δικά σου!», του είπε αμέσως ο κριτής με τον διαγωνιζόμενο να του απαντάει: «Εσύ;».

«Ήσυχα εσύ! Εγώ ρωτάω. Χριστόφορε, φεύγω ε! Καλή επιτυχία», είπε αμέσως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και απομακρύνθηκε από τον πάγκο του.