Άγριες Μέλισσες: Σε αναστάτωση το χωριό - Μια αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω

Τι θα δούμε την Πέμπτη 3/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Σε αναστάτωση το χωριό - Μια αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλο και πιο κοντά φτάνουμε στο τέλος, ωστόσο αντί να ξεδιαλύνεται το τοπίο με τους ήρωες μας στο Διαφάνι, αυτό φαίνεται πιο θολό από ποτέ με τις εξελίξεις που το περιμένουν. Χαλασμός και αυτή την εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες και με τα νέα σχέδια του αεροδρομίου στο καθόλου ήσυχο χωριό.

Μυστικά αποκαλύπτονται και σιγά σιγά οι ήρωες αντιμετωπίζουν κατάματα την πραγματικότητα και το σκληρό της πρόσωπο, καθώς μόνο αυτό συνηθίζουν να βλέπουν.

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την Πέμπτη 3/3

Επεισόδιο 76: Όλοι είναι αναστατωμένοι με την έγκριση του Υπουργείου, να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Ο Δούκας με την οικογένειά του πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μια λύση, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Ζωή δεν πιστεύει πως ο Λευτέρης έχει σχέση με τη Βέτα, ενώ ο Ακύλας ζητάει να τη γνωρίσουν. Ο Παναγιώτης είναι αποφασισμένος ν’ αποκαλύψει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια. Ο Ζάχος προάγεται σε Αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, μόνο που δεν θα έχει την κατάληξη που θέλει. Η Σοφούλα και η Κορίνα θα κάνουν μια καινούρια αρχή στη γνωριμία τους. Η Ελένη θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό

"Καυτό" spoiler για την σειρά - Αυτό είναι το φινάλε των ζευγαριών

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σειράς, τόσο κορυφώνεται η αγωνία να δούμε τι κατάληξη θα έχουν οι ήρωες, ενώ πιο συγκεκριμένα, αναρωτιούνται αν τελικά θα δούμε πολλά από τα ζευγάρια που μέχρι σήμερα είναι μαζί να χωρίζουν ή θα μείνουν για πάντα μαζί.

Η Ρένα και ο Νικηφόρος, παρά την αγαπημένη μητέρα Μυρσίνη που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους δει παντρεμένους, θα χωρίσουν με τον Νικηφόρο να επιστρέφει στην Ασημίνα που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά. Η Ρένα δεν αντέχει τα ένοχα μυστικά που βαραίνουν την οικογένεια των Σεβαστών και εγκαταλείπει μια για πάντα την προσπάθεια να είναι μαζί με τον Νικηφόρο.

Η Κορίνα - όπως όλοι ελπίζαμε - θα τη δούμε στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά, ενώ ο Μελέτης έχει παρασυρθεί ξανά στο αμαρτωλό του πάθος για την Πηνελόπη που τον έχει προσεγγίσει για να μάθει από τον ίδιο ποιος είναι ο δολοφόνος του άντρα της.

Η Κορίνα με την βοήθεια της μητέρας της και της θείας της και αφού έχει μάθει πως ο Ακύλας δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας θα ακολουθήσει τον δρόμο της αγάπης και θα παντρευτεί τον Μπάμπη και θα ζήσουν ευτυχισμένοι.

Ο Δούκας χωρίζει οριστικά με την Αντιγόνη ωστόσο παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τα εγκλήματα που έχει κάνει εκείνη στο γάμο τους και την προδοσία της με τον ίδιο του τον αδερφό, οι δυο τους θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους με την Μυρσίνη να παίζει και το τελευταίο της χαρτί για την σχέση τους.

Ο Παναγιώτης θα εξομολογηθεί τον έρωτα του στην Βιολέτα και εκείνη χωρίς να τον πληγώσει θα του εξηγήσει πως δεν μπορούν να είναι μαζί αφού δεν νοιώθει συναισθήματα για εκείνον. Ο Παναγιώτης που έχει πληγωθεί ο αντρικός του εγωισμός σκέφτεται να εγκαταλείψει το Διαφάνι ωστόσο ένα γεγονός θα αλλάξει τα μέχρι τότε δεδομένα.

Το τέλος του Λάμπρου και της Ελένης

O Zάχος Λυκογιάννης παρά τις προσπάθειες του να χωρίσει την Ελένη με τον Λάμπρο θα αναγκαστεί απογοητευμένος να εγκαταλείψει το Διαφάνι αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει ήσυχα την ζωή του μετά και τα τόσα προβλήματα.

Για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή, το αρχικό σενάριο τους ήθελε να χωρίζουν ωστόσο μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού ίσως και οι σεναριογράφοι γράψουν για εκείνους το ευτυχές τέλος που περιμένουν όλοι.