MasterChef 6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Έγινε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο αποψινό 8/3 επεισόδιο του MasterChef 6 παρακολουθήσαμε μια μαγειρική μονομαχία, ανάμεσα στην Βασιλική, τον Γιώργο και τον Δημήτρη, τον οποίο έβαλε σε αυτή τη θέση η Ελπίδα Μορφούλη που είχε την κάρτα ασυλίας. Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε να μπορέσουν να μείνουν στον διαγωνισμό, αντιγράφοντας πιστά ένα πιάτο με βασικό συστατικό τη γλυκάδια.

Μετά την μονομαχία, οι κριτές είπαν ότι η καλύτερη προσπάθεια ήταν του Δημήτρη, ο οποίος γύρισε στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, με την τελική αναμέτρηση να κρίνεται ανάμεσα στα πιάτα του Γιώργου και της Βασιλικής. Τα δύο πιάτα κρίθηκαν στην λεπτομέρεια, ενώ τελικά εκείνος που δεν τα κατάφερεήταν ο Γιώργος.

Η αποχώρηση του Γιώργου Μελανδίνου από το MasterChef 6

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα όλο αυτό και που γνώρισα και εσάς και άλλους 24 κορυφαίους σεφ. Νιώθω περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ και που έμαθα τόσα πράγματα. Μπορεί στο τεστ δημιουργικότητας να μην το βρήκα και τόσο, αλλά έμαθα ένα σωρό άλλα πράγματα, που με βοήθησαν. Νιώθω πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη και σας ευχαριστώ όλους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μελανδίνο

O Γιώργος Μελανδίνος είναι ένας από τους παίκτες που δεν έχουν σημειώσει και την καλύτερη πορεία στο σπίτι του MasterChef 6 μέχρι στιγμής, αφού έχει βρεθεί να κινδυνεύει με αποχώρηση δύο φορές και έπρεπε να αγωνιστεί για την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος δουλεύει ως δημοτικός υπάλληλος ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

  • Ο Γιώργος είναι 31 ετών.
  • Η καταγωγή του είναι από την Χαλκιδική.
  • Ο Γιώργος δεν είναι μόνο ένας δημοτικός υπάλληλος.
  • Είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα, με μεγάλη αγάπη για τη μαγειρική από τα παιδικά του χρόνια.
  • Παράλληλα με την εργασία του σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.
  • Γνωρίζει τις μαγειρικές «αδυναμίες» του αλλά πιστεύει πως είναι σε θέση να φτάσει ψηλά, με σύμμαχο τη γεύση.