MasterChef 6: Κίνηση ''ρουά μάτ'' από την Ελπίδα Μορφούλη - Σε αυτόν τον παίκτη έδωσε την κάρτα ασυλίας

Όπως είπε σκέφτηκε στρατηγικά...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Κίνηση ''ρουά μάτ'' από την Ελπίδα Μορφούλη - Σε αυτόν τον παίκτη έδωσε την κάρτα ασυλίας

Το αποψινό 8/3 επεισόδιο του MasterChef 6 ξεκίνησε με την δοκιμασία αποχώρησης, η οποία προέκυψε μετά από τα χειρότερα πιάτα του προηγούμενου τεστ δημιουργικότητας. Τα τρία αυτά πιάτα ήταν του Γιώργου, της Βασιλικής και της Καλλιόπης, με τους τρείς να είναι αρκετά αισιόδοξοι για την μονομαχία τους.

Όταν η Ελπίδα, που κέρδισε το πρώτο Mystery Box της εβδομάδας και ''έκλεψε'' από τον Βασίλη την κάρτα ασυλίας, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να σώσει κάποιον εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει αμέσως ότι θα την χρησιμοποιήσει για να προστατεύσει την Καλλιόπη για δύο λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι η φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο κοπέλες, ενώ ο δεύτερος η επιθυμία της Ελπίδας να φέρει σε επικίνδυνη θέση τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος είχε το αμέσως επόμενο χειρότερο πιάτο στηνπροηγούμενη δοκιμασία.

Η Ελπίδα Μορφούλη χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας της για να σώσει την Καλλιόπη στο MasterChef 6

«Θέλω να ρίξω τον αρχηγό των μπλε...», είπε χαρακτηριστικά η Ελπίδα Μορφούλη.

Τα "καυστικά" σχόλια στο Twitter για τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο μαγειρικό ριάλιτι του STAR, καθώς όπως είδαμε οι εντάσεις δεν είχαν τέλος ανάμεσα στους παίκτες αλλά και την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter συχνά κάνουν διάφορα σχόλια για τις συμπεριφορές των παικτών καθώς τίποτα δεν τους περνάει απαρατήρητο.

Έτσι λοιπόν, έδωσαν για άλλη μια βραδιά το παρόν αφού δεν δίστασαν να ψηφίσουν τον χειρότερο παίκτη ever. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς ο Μπόμπενας όπως τον αναφέρουν οι χρήστες στα social media. Η κύρια αιτία ωστόσο είναι το γεγονός πως αναφέρθηκε για συνωμοσίες κάτι που ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άφησε απαρατήρητο και πήρε θέση.