Ήλιος: Ο Παύλος δεν είναι σίγουρος αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό 9/3 επεισόδιο της σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Παύλος δεν είναι σίγουρος αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα

Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος», συνεχίζεται δυναμικά, ενώ μάλιστα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καραμίχου, στην σειρά εισέβαλλε ένας νέος ηθοποιός. Στο αποψινό 9/ε επεισόδιο της σειράς, ο Παύλος αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα...

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 9/3 επεισόδιο της σειράς Ήλιος

Επεισόδιο 114

Ο Παύλος αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα. Η Αλίκη έχει μια συνάντηση που θα τη σοκάρει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της, αλλάζοντας πολλές ισορροπίες. Η Μυρτώ πιέζει τον Ιάσωνα να βρεθούν ξανά κι εκείνος αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Ελένη για όσα συνέβησαν στο Λονδίνο. Η Λήδα δυσκολεύεται να αποφασίσει αν θα συναντήσει ή όχι τον Κωνσταντίνο, ενώ η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει τον Αντώνη. Η Νέλλη συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της με το Σπύρο, αγνοώντας το ψέμα που της έχει πει εκείνος. Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 115

Η Αλίκη, σοκαρισμένη απ’ την ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Οι πληροφορίες που παίρνει για αυτή τη γυναίκα την ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος γνώριζε ήδη για την επιστροφή της, συγκρούεται μαζί του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια. Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσωνα. Ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη.