MasterChef 6: Η απρόσμενη κίνηση του Μάριου έφερε τα πάνω κάτω στις δυο ομάδες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η απρόσμενη κίνηση του Μάριου έφερε τα πάνω κάτω στις δυο ομάδες

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 όπου μεταξύ άλλων στη νέα δοκιμασία του μαγειρικού ριάλιτι, ο Μάριος Λιόλιος, ο οποίος είχε κερδίσει σε προηγούμενη δοκιμασία κι είχε στα χέρια του πλεονεκτήματα, μπορούσε να ανταλλάξει δύο παίκτες ανάμεσα στις ομάδες και να αλλάξει τον αρχηγό της μπλε ομάδας. Δείτε επίσης εδώ τον παίκτη που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 8/3

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να πάρει τον Γιάννο Σδούγκα από την Μπλε ομάδα και να στείλει τον Τζόναθαν Χάρτνετ εκεί. Ωστόσο, στην συνέχεια σοκ προκάλεσε η κίνηση του και ώς στην αρχηγία της Μπλε ομάδας πήρε την θέση του Δημήτρη Ταϊρίδη η Βασιλική Δροσάτου φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Από την άλλη ο Δημήτρης δεν άφησε την κίνηση αυτή ασχολίαστη: «Νομίζουν ότι θα χάσω το ηθικό μου ή έχω τάσεις αρχηγού. Ας έλεγε ο Ταϊρίδης να έρθει να φορέσει την ποδιά των Κόκκινων και πολύ απλά θα άφηνα την ποδίτσα μου και θα έλεγα σε όλους χάρηκα πολύ για τη γνωριμία αλλά εγώ Κόκκινος δεν γίνομαι».

Η απρόσμενη κίνηση του Μάριου Λιόλιου στο MasterChef 6

''Απτόητος'' ο Δημήτρης Ταϊρίδης - «Είμαι το μαύρο πρόβατο εδώ μέσα αλλά...»

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef 6, καθώς όπως όλα δείχνουν οι παίκτες δεν συμφωνούν και πολύ με τα λεγόμενα και τις κινήσεις του. Ο επίδοξος σεφ στο αποψινό 8/3 επεισόδιο, μάλιστα, είχε να αντιμετωπίσει ακόμα μια ανατροπή, καθώς η Ελπίδα Μορφούλη του ετοίμαζε ένα πιάτο που τρώγεται μόνο κρύο.

Η Ελπίδα έχοντας στην κατοχή της ένα πολύ σημαντικό όπλο, αυτό της κάρτας ασυλίας, κατάφερε να στείλει τον Δημήτρη στην μονομαχία της αποχώρησης, προστρατεύντας την φίλη της, Καλλιόπη.

«Και να μαγειρέψω ακόμα, δεν πρόκειται να φύγω εγώ σήμερα. Μακάρι να υπάρξει άλλος παίκτης στο MasterChef, που να βάλλεται τόσο πολύ από όλους. Δεν με αγγίζουν καν αυτά που λένε. Οι εντάσεις δεν καταλαβαίνω ποιες είναι. Είμαι μόνος μου εναντίον όλων, οπότε πάμε να παίξουμε. Λέω και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι είμαι το μαύρο πρόβατο του MasterChef», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.