Masterchef 6: «Με έβαλαν σε μια γωνία και με χτυπούσαν αλύπητα» - Άσχημο ξέσπασμα από την Βασιλική

"Έριξε" τα βέλη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Με έβαλαν σε μια γωνία και με χτυπούσαν αλύπητα» - Άσχημο ξέσπασμα από την Βασιλική

Ηττημένοι για ακόμη μια φορά ήταν οι Μπλε στην χθεσινή 10/3 δοκιμασία του Masterchef 6, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Η αρχηγός της ομάδας, Βασιλική Δροσάτου, πέρασε όπως φαίνεται στην αντεπίθεση και δεν δίστασε σε ρίξει τα βέλη της.

Τα βέλη της Βασιλικής για τους συμπαίκτες της στο Masterchef 6

«Βγήκα από το συμβούλιο μπερδεμένη για το πλεονέκτημα που είχα, αν το χρησιμοποίησα σωστά. Ήξερα ότι έκανα αυτό που ήθελα και αυτό που έπρεπε να κάνω, ναι εγώ θα πάρω την ευθύνη. Από την άλλη όμως υπήρχε η Ελισάβετ και αυτό με άγχωνε πάρα πολύ.

Ενώ βγήκα, εντάξει, κλαίγοντας που δεν το συνηθίζω και δεν μου αρέσει, προσπάθησα να της μιλήσω γιατί ήξερα ότι εκείνη θα νιώθει πως δεν την προστάτεψα. Δεν ήθελε στην αρχή να μου μιλήσει και εγώ στεναχωρήθηκα.

Όταν αποφάσισε να μου μιλήσει, ουσιαστικά με έβαλαν σε μια γωνία μαζί με τον Γιάννο και με χτυπούσαν αλύπητα. Παρόλο που εξακολουθούσα να είμαι στεναχωρημένη για όλο αυτό. Παρόλο που εγώ είχα βάλει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση. Δεν άκουγαν καθόλου, καθόλου, καθόλου και οι δύο. Ο Γιάννος μου έλεγε γιατί δεν την έσωσα ενώ αυτή με έχει υποστηρίξει στο παρελθόν», σχολίασε μεταξύ άλλων η Βασιλική.

Τα βέλη της Βασιλικής για τους συμπαίκτες της στο Masterchef 6

Ποια είναι η Βασιλική Δροσάτου

Η ιστορία της Βασιλικής στο MasterChef, ήταν πολύ ιδιαίτερη καθώς πριν από κάποια χρόνια έχασε τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της και να αποκτήσει μία δική της επιχείρηση.

Το πιάτο της κατάφερε να συγκλονίσει τους κριτές, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως έψησε τόσο καλά το συκώτι που ούτε ο ίδιος δε θα το έκανε έτσι.

Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να της δώσει το golden pin του.

«Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω», έλεγε η ίδια ενώ την ίδια στιγμή έκλαιγε και φώναζε.

Η Βασιλική Δροσάτου είναι 47 χρόνων και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει μια δική της επιχείρηση στον κλάδο της ομορφιάς και έχει μία δική της επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη. Η μαγειρική ωστόσο είναι η μεγάλη της αγάπη.