Μaster Chef - Highlights 10/3: Η Ελισάβετ ξέσπασε σε κλάματα, Δημήτρης και Μάριος αρπάχτηκαν! Ποια ομάδα νίκησε;

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μaster Chef - Highlights 10/3: Η Ελισάβετ ξέσπασε σε κλάματα, Δημήτρης και Μάριος αρπάχτηκαν! Ποια ομάδα νίκησε;

Για την ασυλία είδαμε να μαγειρεύουν στο Masterchef 6, στο επεισόδιο της Πέμπτης 10/3 οι δύο ομάδες, σε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία. Μετά την ανακατάταξη που είδαμε την Τετάρτη 9/3, οι ισορροπίες έχουν σίγουρα ανατραπεί.

Πιο αναλυτικά ο Δημήτρης με τον Μάριο μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια, ενώ η Ελισάβετ ξέσπασε σε κλάματα μετά τη λήξη της δοκιμασίας. Εν τέλει η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που τα κατάφερε και ξεχώρισε στη δοκιμασία.

Τι είδαμε χθες (10/3) στο MasterChef 6

«Είσαι καραγκιόζης μεγάλος» - Χαμός μεταξύ Δημήτρη και Μάριου

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία για την εβδομάδα έλαβε χώρα και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Σύμφωνα λοιπόν με τους κριτές, νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα.

Αυτό φυσικά δυσαρέστησε αρκετά τους μπλε και κυρίως στον Δημήτρη Ταϊρίδη. Μάλιστα, όταν ο Mάριος Λιόλιος -που έφερε ανατροπή με μια κίνησή του- πέρασε από μπροστά του, εκείνος αρνήθηκε επιδεικτικά να του δώσει το χέρι του.

«Περνάει ο Μάριος από μπροστά μου, δεν του δίνω το χέρι μου και ο λόγος δεν είναι γιατί δεν αποδέχομαι την ήττα μας. Είναι οι συμπεριφορές που έχουν στο σπίτι. Για άλλη μια φορά ο Ταϊρίδης ακούει ότι είναι καραγκιόζης γιατί είναι σταθερός. Πέρασε ο Γρηγόρης, που τον έχω υποστηρίξει και δεν μου έδωσε επίσης ούτε καν το χέρι του. Με αγνόησε» ανέφερε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Την αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας είδαμε επεισόδιο του Masterchef 6 και έτσι Μπλε και Κόκκινοι ομάδα συνάντησαν τους κριτές για την αξιολόγηση.

Τελικά, η ομάδα που νίκησε για ακόμη μια φορά ήταν η Κόκκινη, κάτι που προκάλεσε πολλές εντάσεις στους Μπλε και ειδικά ανάμεσα στον Μάριο και τον Δημήτρη.

«Μόλις ακούω ότι είμαστε πάλι χαμένοι φρικάρω τη ζωή μου. Φίλε δεν είναι δυνατόν. Τρίτη φορά έχουμε έρθει τόσο κοντά, τόσο οργανωμένοι, τόσο καλά όλα… Πάλι χάνουμε. Τι γίνεται;», είπε η αρχηγός Βασιλική.

«Δεν χαίρομαι με τη νίκη, δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι με τη νίκη γιατί αυτό που με νοιάζει είναι ότι κάναμε λάθη και δεν άρεσαν στους κριτές», είπε ο Γρηγόρης ενώ ο Μάριος με τη σειρά του σχολίασε: «Ο Γρηγόρης ενώ κερδίσαμε δεν είναι καλά, ξέρω ότι τον ενοχλεί η χθεσινή δοκιμασία με τα ορτύκια…. εκεί τα είδε όλα».

«Πόσο ηλίθια, πες μου πόσο» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελισάβετ

Στην αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας προχώρησαν στο Masterchef 6 οι κριτές και τελική οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν την ασυλία, κάτι που προκάλεσε εντάσεις στην Μπλε.

«Ήταν τέσσερις πάγκοι από την μία πλευρά και άλλοι τέσσερις πάγκοι από την άλλη και ο μόνος πάγκος που ήμουν μόνη μου ήμουν εγώ. Φώναζα για βοήθεια! Συνέχεια φώναζα για βοήθεια και όλοι με κοίταζαν. Δεν ερχόταν κανένας.

«Σήμερα λένε όλοι πως «όχι, η Ελισάβετ ήθελε να είναι μόνη της»! Σαφώς και δεν ήθελα να είμαι μόνη μου. Εννοείται αυτό. Δεν νομίζω πως κανένας θέλει να είναι μόνος του. Κάποιες φορές σκέφτηκα μήπως το έκαναν και σκόπιμα. Δηλαδή περνάει και αυτό από το μυαλό μου. Πόσο ηλίθια, πες μου πόσο… Πόσο ηλίθια είμαι! Γιατί να ακούω συνέχεια την καρδιά μου! Πες μου πόσο! Γιατί ακόμα δεν έχω μάθει; Γιατί; Γιατί; Γιατί να ακούω πάντα την καρδιά μου, μπορείτε να μου πείτε;», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Ελισάβετ.