Chart Show: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή - Τα πρώτα λόγια

''Αποθέωσαν'' την τραγουδίστρια οι χρήστες του Twitter

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Chart Show: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή - Τα πρώτα λόγια

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή, Chart show, Your countdown, έκανε πρεμιέρα απόψε 12/3 σε ένα εντυπωσιακό πλατό, που μας προκάλεσε νοσταλγία από τα παλιά αλλά και με ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στα τραγούδια των 90's. Η αγαπημένη τραγουδίστρια φάνηκε ιδιαίτερα ευχάριστη και χαρούμενη στο καλωσόρισμα της με τον κόσμο, κάτι που μας έκανε να κατλάβουμε ότι μάλλον τζάμπα αγχωνόταν.

Τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο ξεκίνημα του Chart show, Your countdown

«Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο Chart Show. Τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα εδώ; Αισθάνομαι ότι είμαι σε συναυλία. Το πιο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης είναι εδώ στον Alpha. Στην εκπομπή θεσμό, κάθε Σάββατο βράδυ θα τραγουδάμε, θα διασκεδάζουμε, θα αναπολούμε οι μεγαλύτεροι και θα μαθαίνουν οι μικρότεροι.

Όλα τα τραγούδια έχουν την δική τους ιστορία. Να είστε έτοιμοι για δυνατές συγκινήσεις. Τραγούδια που σημάδεψαν δυνατές στιγμές, τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο. Εμείς αυτά τα τραγούδια θα σας παρουσιάσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Στην συνέχεια υποδέχθηκε τους συνεργάτες της και music experts που θα βρίσκονται μαζί της σε κάθε εκπομπή και δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Πέτρο Δραγουμάνο.

Οι πρώτες εντυπώσεις του κοινού για την πρεμιέρα

Την πρεμιέρα της εκπομπής σχολίασαν φυσικά και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και υποδέχθηκαν την Δέσποινα Βανδή με τα πιο θερμά σχόλιά τους. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά και σας τα παρουσιάζουμε. Όπως όλα δείχνουν, το Chart Show θα έχει μια πολύ καλή τηλεοπτική πορεία...