The 2night show: "Έσκασε" η ανακοίνωση για τους αποψινούς (16/3) καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The 2night show:

Μετά από τον Χάρη Βαρθακούρη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε 16/3 στην εκπομπή του, «The 2Night Show», στις 24:00 δύο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί 15/3 καλεσμένοι του The 2night show

H αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει ένα «οδοιπορικό» στην πολυετή καριέρα της, στη συνάντησή της με τον Κώστα Χατζή, που εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό της όνομα, και στην «παρθενική» της εμφάνιση, στο πλευρό της Χάρις Αλεξίου και του Γιώργου Νταλάρα. Μιλάει με ενθουσιασμό για την «αναβίωση» της παλιάς «Αθηναίας», μέσα από τη νέα της συνεργασία με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο στο «Argi’sHouse».

Με διάχυτη συγκίνηση, περιγράφει τις δικές της πληγές που της άφησε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, μια τραγική εμπειρία που βίωσε ως παιδί και που 48 χρόνια μετά δεν έχει ξεπεράσει, αφού ο πατέρας της είναι ακόμα αγνοούμενος. Μια καθηλωτική περιγραφή του βίαιου ξεριζωμού, αλλά και της επιστροφής στα Κατεχόμενα και στο πατρικό της σπίτι. που πλέον μένουν Τουρκοκύπριοι.

Η Κωνσταντίνα θυμάται με πόνο όσα βίωσε και υπενθυμίζει σε όλους πως ο απλός κόσμος πληρώνει πάντα το βαρύτερο τίμημα. Καλεσμένη στο «The 2Night Show» είναι και η Μαρία Καρλάκη.

Η όμορφη τραγουδίστρια περιγράφει την πορεία της από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη, τις σπουδές που άφησε στην άκρη και τους λόγους που την οδήγησαν να γίνει τραγουδίστρια κρυφά από την οικογένειά της. Πώς κατάφερε να περάσει την πρώτη οντισιόν, ενώ δεν γνώριζε κανένα τραγούδι;

Πώς αντέδρασε όταν είδε ξαφνικά τον πατέρα της, στο μαγαζί που εμφανιζόταν; Επίσης, θυμάται με νοσταλγία τη δυνατή φιλία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και εξηγεί πως η ευχή της να ερμηνεύσει Αντώνη Βαρδή έγινε πραγματικότητα.

Στη συνέχεια, μοιράζεται με τον Γρηγόρη τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από κακοποιητική συμπεριφορά πρώην συντρόφου της, τον φόβο της για τον γάμο, ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θα αποκτούσε παιδί με τον καλύτερό της φίλο, για να νιώσει τη μητρότητα. «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

''Λύγισε'' στον αέρα του The 2night show η Νάνσυ Νικολαΐδου - «Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά..»

Το βράδυ της Δευτέρας 7/3 μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων του The 2night Show ήταν η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία έκανε σπαρακτικές δηλώσεις για την άτυχη εμπειρία που είχε από πυρκαγιά. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν ένα από τα πολλά θύματα της φωτιάς που ξέσπασε το καλοκαίρι του 21 στην Πάρνηθα. Δυστυχώς εκείνη και η οικογένεια της είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται!

Με βαθιά συγκίνηση εξομολογήθηκε η Νάνσυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις τραγικές εμπειρίες που έχει να θυμάται καθώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της και αυτή τη στιγμή μιλάει στην κάμερα για να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτεία, πως τα θύματα της φωτιάς βρίσκονται οριακά στο δρόμο.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και με στεναχωρεί. Δεν είναι εύκολο, είναι κάτι που προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Είναι πολύ σκληρό όμως πάντα είχα ένα μότο ζωή μου το οποίο εξακολουθώ να το έχω και τώρα πιο πολύ από ποτέ. Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με ότι έχω και όχι δυστυχισμένη με ότι δεν έχω. Αυτό προσπαθώ να το περάσω και στα παιδιά μου».

«Θέλει πάρα πολύ δύναμη, είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είναι ούτε έξι μήνες δηλαδή που έχει γίνει αυτό. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν έχουμε κάτι. Ήταν και είναι όλη μας η ζωή, δεν είναι πράγματα τα οποία μπορείς να τα ξαναποκτήσεις εύκολα. Τουλάχιστον εμείς δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το ξαναποκτήσουμε αυτό που είχαμε. Προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά, αλλά είναι πάρα πολύ σκληρό γιατί δεν είμαστε μικροί άνθρωποι».

«Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά και τον σύζυγο μου. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει έναν τέτοιο πόνο, το καταλαβαίνουν, δεν είμαστε μόνο εμείς δυστυχώς. Λες, πως μπορεί η ζωή να σου τα φέρει έτσι από την μια στιγμή στην άλλη… Είναι από τα πράγματα που δεν περιμένεις να σου συμβούν, από τα απίστευτα που σου συμβαίνουν και θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο και δύναμη. Δεν θεωρώ ότι θα το ξεπεράσουμε ποτέ, απλώς πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτή την ιδέα.

Είναι πολύ σκληρό, είναι πολύ άδικο δυστυχώς και ξεκινάς από την αρχή. Μηδενίζουν τα κοντέρ» πρόσθεσε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Είναι ένας μικρός θάνατος για την ακρίβεια, για τους γονείς μου σίγουρα».