MasterChef 6: Αδιανόητη κίνηση από τον Γιάννο Σδούγκα - Έδιωξε παίκτρια από την ομάδα και άφησε αιχμές

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αδιανόητη κίνηση από τον Γιάννο Σδούγκα - Έδιωξε παίκτρια από την ομάδα και άφησε αιχμές

Οι εξελίξεις στο φετινό MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό 15/3 επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι άλλος ένας διαγωνιζόμενος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι, όπως είδαμε πριν από λίγα λεπτά στο αποψινό επεισόδιο ο νικητής στο τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ο Γιάννης Σδούγκας. Εννοείται, ο ίδιος είχε αρκετά πλεονεκτήματα μιας και θα μπορούσε να ανταλλάξει δύο παίκτες ανάμεσα στις δύο ομάδες και να ορίσει αρχηγό στην Μπλε ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, αρχηγό στην Μπλε ομάδα έκανε τον Δημήτρη Ταϊρίδη λόγω της εκτίμησης που του έχει ενώ πήρε τον Τζόναθαν Χάρτνετ από την Μπλε ομάδα κι έστειλε πίσω τη Φανή Ζιώγα. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως:

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και θεωρούν ότι θα κάνω φασαρίες μέσα στην ομαδική. Δεν θα κοιτάξω το δικό μου καλό για να κερδίσω και να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα κοιτάξω να βγάλω τα δικά μου μέσα στην ομαδική. Αυτά που κάνουν αυτοί, θα τα κάνω κι εγώ»

Η αδιανόητη κίνηση του Γιάννη Σδούγκα στο MasterChef 6

«Έχει 5 προσωπικότητες, θα φύγει!» - "Καταπέλτης" ο Βασίλης Βαλέχας

Το πλέον συζητημένο πρόσωπο του MasterChef 2022 είναι σίγουρα ο Δημήτρης Ταϊρίδης, καθώς οι συμπαίκτες του όπου σταθούν και όπου βρεθούν, με όποια ευκαιρία βρουν, μιλάνε γι'αυτόν!

Το πρωινό της Τετάρτης 16/3, ο Βασίλης Βαλέχας που αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef, αφήνοντας τους όλους με το στόμα ανοιχτό, μίλησε για εκείνον με ιδιαίτερα λόγια στο Breakfast@Star.

«Ο Δημήτρης μες στον διαγωνισμό δεν έχει να κάνει με το μαγειρικό κομμάτι που λέει ότι τον μειώνουμε και τον ξεφτιλίζουμε. Δεν έχει καμία σχέση. Ο Δημήτρης, όλοι ξέρουμε, είναι τριάντα χρόνια μάγειρας απλώς έχει καταφέρει αντί να ασχολιούμαστε με τον Δημήτρη ως μάγειρα να ασχολούμαστε με τον Δημήτρη ως προσωπικότητα. Και όχι με μία προσωπικότητα, αλλά με τις πενήντα προσωπικότητες του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης Βασίλης Βαλέχας και συνέχισε..

«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί δυο, τρία σενάρια μπροστά από αυτό που είπε! Εύκολα γράφει ένα σενάριο το παιδί, είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει. Για μένα έχει μπει ξεκάθαρα για να κάνει σόου και θέλει συνέχεια να είναι τα φώτα στραμμένα πάνω του. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα φύγει στις δύο, τρεις επόμενες δοκιμασίες και βάζω το χέρι μου στη φωτιά».