Elif: "Θα πληρώσεις" - Η Ματζιντέ χαστουκίζει την Κιγιμέτ πάνω από τον τάφο του...

Οι σημερινές 17/3 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif:

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Elif, αφού παρόλο που θα δούμε αρχικά την Ματζιντέ να χτυπάει στην Κιγιμέτ, όλα αυτά είναι σενάριο... φαντασίας. Δεν θα συναντηθούν καν! Αντιθέτως θα προλάβει να φύγει από τον τάφο του Σεβκί και το σχέδιο της για να την σκοτώσει συνεχίζετε.

Οι σημερινές 17/3 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Ο Ακίν και η Μπιρτσέ εξακολουθούν να μην μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους και η Φιλίζ επεμβαίνει για να πείσει τη φίλη της να μιλήσει με τον Ακίν.

Η Ματσιντέ και ο Κερέμ επισκέπτονται τον τάφο του Σεβκί αλλά και η Κιγιμέτ βρίσκεται ήδη εκεί και ορκίζεται εκδίκηση! Ωστόσο τους βλέπει και προλαβαίνει να φύγει πριν τη δουν. Καταλαβαίνει όμως πως πρέπει να είναι πιο προσεκτική από εδώ και πέρα.

Η Μπιρτσέ είναι ταυτόχρονα ενθουσιασμένη και νευρική επειδή θα μιλήσει με τον Ακίν, αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται στην εταιρεία γιατί πρέπει να φύγει στο εξωτερικό και η Μπιρτσέ είναι πολύ λυπημένη που δεν μπόρεσε να τον δει.

Η Ματσιντέ κρατάει σημειώσεις σε ημερολόγιο ώστε να μην ξεχνάει γεγονότα. Η Κιγιμέτ το βλέπει και προσπαθεί να βρει τρόπο να το διαβάσει, αλλά μάταια.

Στο μεταξύ, ο Αρίφ συναντάει τη Ματσιντέ για να της δώσει πληροφορίες για την έρευνά του και η Κιγιμέτ θέλει να μάθει ποιον αναζητεί για λογαριασμό της αδελφής της.

Την ίδια ώρα ο Λεβέντ παραιτείται από τη δουλειά και ο Κερέμ μιλάει στη Χουμεϊρά για το θέμα αυτό, αλλά εκείνη κάνει πως δεν την ενδιαφέρει.

Η αλήθεια για την κληρονομιά

Η Κιγιμέτ συναντάει τον Μαχίρ και του λέει όλα όσα διάβασε στο ημερολόγιο της Ματσιντέ. Ο Μαχίρ μαθαίνει πως η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τη Μελέκ γιατί έχουν μερίδιο από την κληρονομιά και η Κιγιμέτ επιμένει να πάρουν την κυριότητα της έπαυλης χωρίς να χάσουν περισσότερο χρόνο. «Κατάλαβες λοιπόν η αγαπημένη σου θεία; Δεν μας υπολογίζει στην κληρονομιά της! Θα δώσει στη γυναίκα και στο παιδί του ανιψιού της, αλλά εμένα δεν με σκέφτεται! Ομως υπάρχει τρόπος να βγούμε και εμείς κερδισμένοι. Θα της πάρουμε την έπαυλη», του λέει και ο Μαχίρ ετοιμάζει με έναν δικηγόρο το συμβόλαιο αλλά νιώθει άβολα με αυτό που κάνει.

Η Κιγιμέτ όμως έχει ένα ακόμα σχέδιο, που ο Μαχίρ δεν γνωρίζει. Η Μελέκ ετοιμάζει ένα κέικ για το σχολείο της Ελίφ. Η Κιγιμέτ θέλει να γίνει το απόλυτο αφεντικό της έπαυλης και γι’ αυτόν τον λόγο αρχίζει να δίνει περισσότερα φάρμακα στη Ματσιντέ. Στο σχέδιό της περιλαμβάνεται και η Μελέκ, από την οποία ζητάει να παραμείνει σπίτι για το χατίρι της Ματσιντέ: «Δεν νιώθει πολύ καλά σήμερα η Ματσιντέ και έλεγα αν μπορείς να μείνεις κοντά της! Επειδή σε εμπιστεύεται και την ηρεμείς, πιστεύω θα είναι για το καλό της».

Επειδή αφορά την υγεία της Ματσιντέ, η Μελέκ δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά, μένει σπίτι και δεν πάει το κέικ στο σχολείο της Ελίφ.

Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και της λέει ότι η Ματσιντέ είναι μπερδεμένη και πως έχει καλέσει έναν συμβολαιογράφο στο σπίτι: «Τρέχα κορίτσι μου, δεν ξέρω τι γίνεται, δεν μπορώ να την κάνω καλά», λέει δήθεν με αγωνία και η Χουμεϊρά πανικοβάλλεται και ζητάει από την Κιγιμέτ να τους καθυστερήσει. Ομως, η Κιγιμέτ συστήνει στη Ματσιντέ τον συμβολαιογράφο και τον δικηγόρο και της λέει πως ήρθαν για να τη βοηθήσουν να βρουν τη Μελέκ και την Ελίφ. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Ματσιντέ πρέπει να υπογράψει σε ένα έγγραφο και έτσι η Κιγιμέτ καταφέρνει να εξαπατήσει την αδελφή της.

Elif παγίδα Κιγιμέτ σε Μελέκ

Η Ματσιντέ είναι σαστισμένη και λέει περίεργα πράγματα που δεν είναι σχετικά, ενώ ο δικηγόρος και ο συμβολαιογράφος συνεχίζουν να της λένε ψέματα. Η Μελέκ όταν βλέπει τι συμβαίνει, πάει εκεί και επεμβαίνει για να σταματήσουν, την ώρα που έρχονται ο Κερέμ με τη Χουμεϊρά.

Ο δικηγόρος τους λέει πως η κα Σερτσέ (Μελέκ) τους κάλεσε για να μεταβιβάσουν την έπαυλη για λογαριασμό της: «Τι ψέματα είναι αυτά; Πρώτη φορά σας βλέπω στη ζωή μου», λέει η Μελέκ, ενώ ο Κερέμ και η Χουμέιρα την κοιτούν σοκαρισμένοι. «Δεν τους ξέρω αυτούς τους ανθρώπους, πιστέψτε με», λέει και ο Κερέμ κάνει ερωτήσεις, αλλά η Μελέκ μένει σιωπηλή.

Η Κιγιμέτ επεμβαίνει και την κατηγορεί για όλα: «Εσύ φταις για όλα! Είμαι σίγουρη πως είσαι μια απατεώνισσα που θέλει να κλέψει το σπίτι της Ματσιντέ», λέει και η Μελέκ καταλαβαίνει ότι της στήνει παγίδα, όταν η Κιγιμέτ αναφέρει την ασθένεια της Ματσιντέ: «Εκμεταλλεύτηκες την ασθένειά της για να της πάρεις το σπίτι». Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά σοκάρονται για άλλη μια φορά. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ αναζητούν τον γιατρό της Ματσιντέ για να πάρουν πληροφορίες για την κατάστασή της.

Η Μελέκ νιώθει πολύ άσχημα για όσα συμβαίνουν. Ο Μαχίρ καλεί τον δικηγόρο και εκείνος του λέει πως η Κιγιμέτ επικοινώνησε ξανά μαζί του και του ζήτησε να γράψει το όνομα της Σερτσέ αντί για το δικό της. Ο Μαχίρ σοκάρεται και τηλεφωνεί αμέσως στη Μελέκ, αλλά το τηλέφωνό της είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Μετά από λίγο, πηγαίνει στην έπαυλη με σκοπό να πει την αλήθεια.

Η Κιγιμέτ όμως τον εμποδίζει: «Δεν θα κάνεις τίποτα! Τώρα μας νοιάζει να πετύχουμε τον στόχο μας! Χρόνια προετοιμαζόμασταν γι’ αυτή τη στιγμή, δεν θα σε αφήσω να τα χαλάσεις όλα», του λέει. Η Μελέκ λέει στην Ελίφ τι συνέβη και η μικρή είναι λυπημένη. Την ίδια ώρα φτάνει την έπαυλη ένας ψεύτικος γιατρός, που και αυτός επιμένει να λέει πως ξέρει τη Σερτσέ, παρόλο που εκείνη δεν τον έχει δει ποτέ ξανά. Ο Κερέμ γίνεται έξαλλος και τη διώχνει από το σπίτι: «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία».

Η Μελέκ παίρνει τη βαλίτσα και μαζεύει τα πράγματά της με την Ελίφ, αλλά ο Κερέμ και η Χουμεϊρά που δεν ξέρουν τη σχέση που έχουν, δεν αφήνουν τη μικρή να την ακολουθήσει. «Θα έρθω να σε πάρω παιδί μου», υπόσχεται η Μελέκ στην Ελίφ και φεύγει.