«Έσκασε» η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι συνέβη;

Αφορά την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι συνέβη;

Η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου επιστρέφει απόψε (17/3) και συνεχίζει να βρίσκεται στο κλίμα των εξελίξεων του σκληρού πολέμου στην Ουκρανία.

Εδώ και καιρό έχουν αποφασιστεί μερικές αλλαγές στη ροή της εκπομπής λόγω της επικαιρότητας και έτσι τις τελευταίες εβδομάδες ο έμπειρος παρουσιαστής δεν έχει πια τις καθιερωμένες συνεντεύξεις του.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου

O πόλεμος στην Ουκρανία και όλες οι δραματικές εξελίξεις, σε ένα έκτακτο «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ζωντανά απόψε στις 24:00.

Τι θα γίνει με τους χιλιάδες Έλληνες της Μαριούπολης που προσπαθούν να σωθούν από τη φρίκη των βομβαρδισμών;

Θα αλλάξουν τα σύνορα της Ευρώπης;

Θα εμπλακεί το ΝΑΤΟ στην αναμέτρηση;

Υπάρχουν περιθώρια να κερδίσει την τελική μάχη η διπλωματία;

Θα τιμωρηθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου;

Απόψε στις 24:00, ζωντανά στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η συγκλονιστική εμπειρία του δημοσιογράφου Σπύρου Λάμπρου στη Μαριούπολη

Συγκλονίζουν και συγκινούν οι αφηγήσεις των ανθρώπων που επέστρεψαν από την εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία και την κόλαση που έχει δημιουργηθεί, με εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν πάρει το δρόμο της ξενιτιάς και να κρύβονται.

Τον δημοσιογράφο, Σπύρο Λάμπρου στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του από την Μαριούπολη, φιλοξένησε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της, το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3, και οι αφηγήσεις του ραγίζουν καρδιές.

Ο σπουδαίος δημοσιογράφος, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στην «καρδιά» του πολέμου, και μίλησε για τις επικίνδυνες συνθήκες του πολεμικού ρεπορτάζ, για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, για τις θλιβερές, συγκλονιστικές εικόνες των απελπισμένων κατοίκων που κατέγραψε και για πολλά άλλα.