Masterchef 6: «Θα σου σπάσω τα δόντια και...» - Ο Μάριος κάνει άγρια επίθεση στον Γρηγόρη

«Ήθελα να γυρίσω και να τους αρχίσω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: «Θα σου σπάσω τα δόντια και...» - Ο Μάριος κάνει άγρια επίθεση στον Γρηγόρη

Οι εντάσεις στο MasterChef 6 είναι γεγονός και για τις δύο ομάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3. Μετά την εξωτερική δοκιμασία, την οποία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας κόκκινοι και μπλε ακούσαμε πολλά, με τις εντάσεις να πρωταγωνιστούν.

Έξαλλος λοιπόν έγινε και ο Μάριος Λιόλιος αφού τα έχωσε πολύ άγρια στην ομάδα του σχετικά με το ψήσιμο της δοκιμασίας. Όλοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για αυτό, με τον Κουτσόπουλο να τον δικαιώνει. Τελικά ο Λιόλιος τα πήγε μια χαρά και στην προσωπική του δήλωση έβγαλε μεγάλη ένταση κυρίως για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο.

Τα σχόλια του Μάριου Λιόλιου στο Masterchef 6

«Αν υπήρχε ένα ωραίο στοιχείο αυτό ήταν το ψήσιμο» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως και οι δύο άλλοι κριτές. Aκούγοντας τα λόγια τους δικαιώθηκε και ξεθύμανε με απειλές με «μπουνίδια»!

«Θα σε χτυπήσω μικρέ, θα σου σπάσω τα δόντια και μετά θα φύγω από τον διαγωνισμό» είπε στον Γρηγόρη.

Και στο κιου πρόσθεσε: «Όταν άκουσα τον κύριο Κουτσόπουλο να λέει ότι το ψήσιμο του κράτος ήταν ήταν εντάξει, μίντιουμ ήταν, ήθελα πραγματικά να γυρίσω και να τους αρχίσω στα μπουνίδια».

To αυτό - σαμποτάρισμα του Μάριου

Για την παραμονή τους στο παιχνίδι αγωνίστηκαν στο MasterChef 6, οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι εξαιτίας της κακής τους απόδοσης στην προηγούμενη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας. Το πιάτο ήταν αρκετά απαιτητικό και ζητούσε από τους παίκτες πολλές διαφορετικές παρασκευές.

Την ώρα της παρουσίασης και δοκιμής του πιάτου από τους κριτές, ο Μάριος Λιόλιος, όταν ρωτήθηκε για το πως πήγε η δοκιμασία εκείνος αποκάλυψε ότι είχε βάλει στόχο να μην χρησιμοποιήσει την ζυγαριά, κάτι το οποίο τελικά μετάνιωσε που ξεστόμισε καθώς είδε τους κριτές να είναι πολύ απογοητευμένοι και τα λόγια τους ήταν αρκετά σκληρά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα, δεν δίστασε να του πει ότι δεν σεβάστηκε την συνταγή και έκανε του κεφαλιού του, αλλά και ότι αυτό του το λάθος μπορεί να του στοιχήσει την παραμονή του στον διαγωνισμό. Τελικά, όπως είδαμε στην συνέχεια δεν ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.