Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Στα άκρα φτάνουν η Πένη και ο Λυκούργος για να μην μαθευτεί το μεγάλο μυστικό

Χαμός στο Κουδουνάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Στα άκρα φτάνουν η Πένη και ο Λυκούργος για να μην μαθευτεί το μεγάλο μυστικό

Ξεκαρδιστικό πρόκειται να είναι το σημερινό επεισόδιο, την Παρασκευή 18/3, στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα! Οι τηλεθεατές, που έχουν δείξει την αγάπη τους για τη σειρά, της οποίας το μέλλον δε είναι ξεκάθαρο, θα ζήσουν επικές στιγμές απόψε με το ζεύγος Πένη-Λυκούργο στις... επάλξεις!

Η Πένη και ο Λυκούργος τρέμουν για να μην μαθευτεί το μυστικό του γαμπρού τους

Επεισόδιο 20: Όσον αφορά στα εpωτικά του Κουδουναρίου, όλος ο κόσμος απευθύνεται στη μία και μοναδική Ρίζω, την καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα. Η Ρίζω αναμένεται να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Η Πένη και ο Λυκούργος, προκειμένου να μη μαθευτεί ότι ο Μπουκουράν είναι Αλβανός, είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα. Έτσι αποφασίζουν μαζί με τη φίλη της Πένης, την Κλαίρη, να στήσουν ενέδρα και να απαγάγουν τον Θύμιο προκειμένου να τον τρομοκρατήσουν ώστε να μη μιλήσει σε κανέναν και ποτέ για την αληθινή καταγωγή του λόρδου Μπουκουράν. Έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο με όλες τις λεπτομέρειες. Ό,τι είναι να πάει στραβά, όμως, θα πάει!

Το ''δυνατό'' spoiler του Μιχάλη Ρέππα για τη σειρά

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3, o Μιχάλης Ρέππας και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την νέα του σειρά στο Mega, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.O γνωστός σεναριογράφος, μάλιστα, έδωσε ένα απίστευτο spoiler για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Μόνο τους λόρδους μπορώ να σκεφτώ που μου φαίνονται ότι είναι πάμπλουτοι», είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν άκουσε το σχόλιο του Μιχάλη Ρέππα με τον ίδιο να προσθέτει:

«Για να μην αποκαλυφθεί ότι αυτοί δεν είναι Εγγλέζοι, κάποια στιγμή φτάνουν σε ακρότητες. Δεν θα πω παραπάνω!».