Ίδιο επεισόδιο, ίδια σκηνή, άλλες σειρές - Σούσουρο στο διαδίκτυο με Σασμό και Άγιο Παΐσιο

Χαμός στο Twitter με τα επεισόδια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ίδιο επεισόδιο, ίδια σκηνή, άλλες σειρές - Σούσουρο στο διαδίκτυο με Σασμό και Άγιο Παΐσιο

Το βράδυ της Πέμπτης 18/3, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο από τις αγαπημένες τους σειρές, Άγιος Παΐσιος και Σασμός, οι οποίες μεταξύ άλλων σημειώνουν ρεκόρ τηλεθέασης σχεδόν κάθε φορά.

Όπως είναι φυσικό, κανένα κοινό στοιχείο δεν περιμέναμε να δούμε σε αυτές τις δύο σειρές, καθώς είναι διαφορετικού είδους οι υποθέσεις τους, πόσο μάλλον να πετύχουμε και ίδιες σκηνές στα επεισόδια της ίδιας μέρας. Και όμως...συνέβη και αυτό εχθές!

Το γεφύρι που ένωσε τον Σασμό με τον Άγιο Παΐσιο

Το γεφύρι στο οποίο περπατούσε η Αργυρώ στον Σασμό, στα Γιάννενα όπου και έχει μετακομίσει με τη μητέρα της, Μαρίνα, το είδαμε και στη σειρά Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό με τον μικρό Αρσένιο.

Όπως ήταν επόμενο, δεν θα γινόταν να μην το είχαν αντιληφθεί και οι τουιτεράδες που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

 Σασμός και Άγιο Παΐσιος στο ίδιο γεφύρι
Ίδια σκηνή σε Σασμό και Άγιο Παΐσιο
Στο ίδιο γεφύρι Σασμός και Άγιος Παΐσιος

Η εντυπωσιακή είσοδος του Προκόπη Αγαθοκλέους στη σειρά

Σαρώνει η ιστορική - αυτοβιογραφική σειρά που φιλοξενεί φέτος το Mega, ο Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό, και αυτό το επιβεβαιώνει το κοινό με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και με τα σχόλια που παίρνουν φωτιά κάθε φορά στο διαδίκτυο μετά την προβολή κάθε επεισοδίου.

Στο χθεσινό επεισόδιο 18/3 είδαμε τον Αρσένιο σε ηλικία 16 ετών να καταφεύγει στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας και κλαίγοντας παρακαλεί τον Χριστό να του δείξει ένα σημάδι που θα διαψεύδει όσα του είπε ο ξάδελφός του. Αυτό τελικά γίνεται και ο Αρσένιος ενθουσιάζεται.

Παράλληλα, το βράδυ της Πέμπτης την είσοδό του στη σειρά έκανε ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Άγιο Παΐσιο στην ενήλικη ζωή, τo Twitter ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία, ενώ οι χρήστες της πλατφόρμας τον αποθέωσαν.