MasterChef 6: Έγινε γνωστό πριν από λίγο - "Έσκασε" η ανακοίνωση του STAR

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έγινε γνωστό πριν από λίγο -

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο χθεσινό 17/3 επεισόδιο του MasterChef 6 φαίνεται να μην είχαν τέλος μιας και οι άγριοι καβγάδες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν το κύριο πράγμα που "κέντρισε" τους τηλεθεατές.

Από την άλλη, οι συνεχόμενες ήττες έχουν κλονίσει τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της μπλε ομάδας και η ψηφοφορία εκτυλίσσεται σε τεταμένο κλίμα, φέρνοντας και πάλι εντάσεις και διαφωνίες στο προσκήνιο. Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν τον Σταύρο Λορέντζο στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση καλούνται να αντιγράψουν, όσο καλύτερα μπορούν, το πιάτο των καταξιωμένων pastry chef Γιάννη Κίκιρα και Ευγένιου Βαρδακαστάνη, αν θέλουν να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή και να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση, αφήνοντας πίσω τους τη συναισθηματική φόρτιση της ψηφοφορίας.

Στο τέλος της ημέρας, η αποχώρηση θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς άλλος ένας διαγωνιζόμενος θα κλείσει την πόρτα της κουζίνας του MasterChef 2022.

Το αποψινό τρέλιερ του MasterChef 6

Πήραν "φωτιά" τα σχόλια - Οι χρήστες βρήκαν νέο πρόσωπο να "κράξουν"

Οι εξελίξεις όπως είδαμε και στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 δεν έχουν τέλος για άλλη μια φορά καθώς η αδιανόητη κίνηση του Γιάννη Σδούγκο να στείλει τη Φανή πίσω στους Μπλε και να φέρει πίσω τον Τζόναθαν άφησε τόσο τους παίκτες άφωνους όσο τους χρήστες του Twitter.

Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς ήταν απρόοπτο. Έτσι λοιπόν, τα σχόλια πήραν "φωτιά" μιας και τον έκραξαν με την συγκεκριμένη του κίνηση.

Η κίνηση του Γιάννη Σδούγκο στο MasterChef 6

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το MasterChef 6