Masterchef 6: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το reality μαγειρικής

Οι συμπαίκτες του το χάρηκαν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 Masterchef 6: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το reality μαγειρικής

Στη σημερινή διαδικασία αποχώρησης στο Masterchef 6 είδαμε τον Δημήτρη Ταϊρίδη, τον Σταύρο και τη Φανή να φτιάχνουν έναν καραμελωμένο ανανά για την παραμονή τους στο σπίτι. Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Ταϊρίδης, ο οποίος αφήνει το παιχνίδι και επιστρέφει στο μαγαζί του.

Προφητικά φάνηκαν να είναι τα λόγια του παίκτη από το σπίτι κιόλας καθώς είχε δείξει την δυσαρέσκεια του απέναντι στην μπλε ομάδα και ουσιαστικά επιθυμούσε να τα μαζέψει και να φύγει.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης αποχώρησε από το Masterchef 6

Ταϊρίδης

Οι αντιδράσεις του twitter με τον Κοντιζά απέναντι στον Ταϊρίδη στο Masterchef 6

Η μπλε ομάδα του Masterchef 6 φάνηκε να δοκιμάζει τα νεύρα της για άλλη μια φορά αφού στο επεισόδιο της Παρασκευής 18/3 οι παίκτες έπρεπε παρουσία των κριτών να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Όλα ξεκίνησαν από τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος βγήκε ο ίδιος εκτός εαυτού σχετικά με την αρχηγία και την ήττα της ομάδας του.

Στην προσπάθεια του ο Μπόμπαινας να υπερασπιστεί τον εαυτό του βγήκε εκτός εαυτού και έκανες δηλώσεις, οι οποίες όπως φάνηκε δεν έβγαζαν ιδιαίτερο νόημα με τον Κοντιζά να διακόπτει φανερά κουρασμένος μαζί του. Το twitter λοιπόν άδραξε την ευκαιρία και έκανε επικά σχόλια, αφού η στιχομυθία του σεφ με τον παίκτη ήταν απολαυστική.

«Είχα ζητήσει και εγώ και ο Γιάννος να γίνει μαγειρικό πλέον και να σταματήσουν ο επιθέσεις. Πράγμα που έγινε. Πήγαμε σε μια ομαδική και δυστυχώς χάσαμε γιατί υπήρξε το εγώ. Άμα θα δείτε το βίντεο στο συμβούλιο η Φανή και ο Βασίλης λένε “εγώ το πιάτο, εγώ την ιδέα”. Δεν έχετε μάθει όταν έχετε έναν αρχηγό, δεν υπάρχει το εγώ… Στις ομαδικές είναι το εμείς. Ποτέ η μπλε ομάδα δεν θα πάρει μια νίκη αν το εγώ δεν γίνει εμείς. Οι Κόκκινοι για αυτό κερδίζουν, γιατί είναι εμείς.

Εθελοτυφλούμε, αλλά δεν σας αρέσει. Εμένα δεν με ενδιαφέρει που θα καρφώσετε και θα πρέπει να μαγειρέψω για να ξανά μπορέσω να διεκδικήσω τη θέση μου στο MasterChef. Ίσα ίσα με δυναμώνει. Αλλά δεν φύγετε από αυτή την ιδεοληψία δεν θα μπορέσετε να πάτε μπροστά», είπε σε έντονο ύφος ο Δημήτρης στους παίκτες της μπλε ομάδας.

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς τον διέκοψε λέγοντάς του: «Προσπαθώ να καταλάβω αν πάει κάπου αυτό, γιατί είπες πως θα καταλήγει κάπου».

Ο Μπόμπαινας συνέχισε να λέει τα ίδια και τότε ο καταξιωμένος σεφ τον ρώτησε: «Δημήτρη δοκιμασες όλα τα πιάτα πριν δώσεις έγκριση να περάσουν το πάσο να τα δοκιμάσουμε εμείς;»

«Σεφ όχι», απάντησε ο Μπόμπαινας με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει: «Καταλήγει κάπου;»