MasterChef 6 Highlights (18/3): H "έκρηξη" του Μπόμπαινα, ο καυγάς με την Πόπη και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6 Highlights (18/3): H

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef 6 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/3) και εμείς όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τον καυγά του «Μπόμπαινα» με την Πόπη, στον παίκτη που αποχώρησε.

Τι είδαμε χθες (18/3) στο MasterChef 6

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης εξαπολύει πυρά στη διαδικασία ψηφοφορίας

Τα παρατράγουδα δεν έχουν τελειωμό στο Masterchef 6, όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Παρασκευής 18/3 κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας. Είναι γεγονός πως η μπλε ομάδα δεν τα έχει πάει καλά μέχρι σήμερα, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει καμία δοκιμασία.

Ο Ταϊρίδης ήταν ο αρχηγός, που υπέδειξε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Λίγο πριν ρίξει την δεύτερη ψήφο του ο παίκτης στην διαδικασία, βγήκε για άλλη μια φορά εκτός εαυτού και τα είπε έξω από τα δόντια..

«Ότι κάνει ο Βασίλης είναι γλείψιμο. Αυτό σου λέω. Ρε φίλε με ψηφίζετε κι έχω πει σε τρία πιάτα γ…ς ιδέες. Έρχεστε όλοι και με ψηφίζετε. Συγγνώμη τι να πω ξεφτιλίζομαι. Δεν βρίζω κανονικά κι αυτό το πράγμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Ξεφτιλίζομαι μπροστά στους κριτές, οι οποίοι μπορεί να είναι οι εργοδότες μου στο μέλλον. Ξεφτιλίζομαι σε όλη την Ελλάδα και στους εργοδότες μου για έναν άνθρωπο. Να ζητήσω συγγνώμη για ένα πράγμα που είπε μπροστά μου. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος με κοροϊδεύει και με δουλεύει»

«Έχω μείνει άνεργη για να έρθω εδώ...» - Η κόντρα Πόπης και Ταϊρίδη διεκόπη από τον Κοντιζά

Στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef 6 η μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με την διαδικασία ψηφοφορίας αφού έχασαν για 5η συνεχή φορά στην δοκιμασία. Έτσι λοιπόν ο Ταϊρίδης βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, έχοντας την ευθύνη του αρχηγού.

Η αρχηγία αυτή αποτέλεσε αφορμή για να έρθουν σε ρήξη οι παίκτες με την Πόπη να κατηγορεί τον Δημήτρη πως καταβάθος ήθελε να έχει τον ρόλο αυτό και δεν το παραδέχεται. Φυσικά ο Μπόμπαινας δεν συντάχθηκε μαζί της με αποτέλεσμα να «αρπαχτούν» και να επέμβει ο Κοντιζάς.

«Να φύγει αυτό που ακούγεται ότι εγώ πήγα και ζήτησα από τον Γιάννο να με κάνει αρχηγό, Πόπη και στο λέω με αγάπη, είναι θέματα ηθικής παιδιά, σας βοηθάει αυτό», είπε ο Μπόμπαινας με έντονο ύφος στην Πόπη.

«Με πείραξε πάρα πολύ γιατί αναφέρεται στην ηθική μου, ένας άνθρωπος που περιμένει πως και πως να φύγουμε για να μας σβήσει από το τετράδιό του», είπε αρχικά η παίκτρια του MasterChef.
«Για μένα είναι σημαντική η ηθική, έχω πάει κόντρα στους γονείς μου για να ακολουθήσω την κουζίνα και προσπαθώ ακόμη και στον εαυτό μου να αποδείξω ότι η ηθική μου είναι αυτή, θα ακολουθήσω το όνειρό μου, το κάνω όσο καλύτερα μπορώ, δεν εκθέτω κανέναν και είμαι εδώ για μένα.

Έχω αφήσει πίσω μου ζωές και ανθρώπους που με περιμένουν. Έχω μείνει άνεργη για να έρθω εδώ. Θα βγω έξω και δεν έχω δουλειά. Πρέπει πάλι να χτυπήσω πόρτα – πόρτα», είπε η Πόπη»

«Ντροπή σας για αυτά που κάνατε...»

Το χθεσινό επεισόδιο 18/3 του Masterchef 6 έμελλε να φέρει πολλές εντάσεις στο πλατό λόγω της διαδικασίας ψηφοφορίας, στην οποία τέθηκαν οι μπλε. Ήταν τόσο αναμενόμενες οι κόντρες που θα έρθουν καθώς ο Ταϊρίδης ήταν έτοιμος να τα δώσει όλα βάσει της ψυχολογίας που είχε ήδη από το σπίτι.

Ο αρχηγός της δοκιμασίας που τελικά δεν τα πήγε όπως θα ήθελαν οι συμπαίκτες του, ο Δημήτρης, φαίνεται αρκετά θυμωμένος με τις κατηγορίες που ακούγονται για το όνομα του, που το ιδανικό για εκείνον όπως είπε θα ήταν ψηφίσει τον εαυτό του και να φύγει.

«Στο ίδιο έργο θεατές αλλά σήμερα θα έχουμε και έκπληξη. Θα τους ξεφωνίσω και θα φύγω».

Και πρόσθεσε: «Με το που γυρίσαμε στο σπίτι βάλαμε να φάμε και τους λέω ντροπή σας για αυτά που κάνατε, συγχαρητήρια κιόλας αλλά θα φύγω για να το ευχαριστηθείτε».

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το reality μαγειρικής

Στη σημερινή διαδικασία αποχώρησης στο Masterchef 6 είδαμε τον Δημήτρη Ταϊρίδη, τον Σταύρο και τη Φανή να φτιάχνουν έναν καραμελωμένο ανανά για την παραμονή τους στο σπίτι. Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Ταϊρίδης, ο οποίος αφήνει το παιχνίδι και επιστρέφει στο μαγαζί του.

Προφητικά φάνηκαν να είναι τα λόγια του παίκτη από το σπίτι κιόλας καθώς είχε δείξει την δυσαρέσκεια του απέναντι στην μπλε ομάδα και ουσιαστικά επιθυμούσε να τα μαζέψει και να φύγει.

Ταϊρίδης