Σασμός: Ούτε ο Αστέρης ούτε ο Άγγελος - Αυτός είναι ο νέος έρωτας στη ζωή της Στέλλας

Έχει να γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ούτε ο Αστέρης ούτε ο Άγγελος - Αυτός είναι ο νέος έρωτας στη ζωή της Στέλλας

Τον τελευταίο καιρό, οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός είναι άκρως καταιγιστικές. Ο Αστέρης είναι στη φυλακή, η Αργυρώ στα Γιάννενα και ο Μαθιός ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Νικηφόρο τη σχέση του με την Βασιλική (δείτε εδώ πώς θα αντιδράσει).

Ένας από τους χαρακτήρες που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό είναι και η Στέλλα, η οποία έχει αφήσει πίσω της τη σχέση της με τον Άγγελο ενώ είναι εμφανές πως έχει ακόμα αισθήματα για τον Αστέρη.

Ο νέος έρωτας της Στέλλας στον Σασμό

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για την δολοφονία του Πετρή, η Στέλλα γνωρίζει τον Γεράσιμο, και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Ο ένας γοητεύεται πολύ από τον άλλον και δεν αργεί η στιγμή που γίνονται ζευγάρι.

Βέβαια προς το παρόν δεν είναι σίγορυο αν ο Γεράσιμος και η Στέλλα πρόκειται να παραμείνουν μαζί, ωστόσο θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα.

Η Αργυρώ παντρεύεται! Όχι όμως με τον Αστέρη...

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του Tivi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη, το σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά Σασμός. Η Αργυρώ στα Γιάννενα δείχνει να έχει βρει την ηρεμία της δίπλα στον Σταύρο. Ο Σταύρος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της και η Αργυρώ αφήνεται στη συναισθηματική θαλπωρή που της προσφέρει. Οσο περνάει ο καιρό τόσο το ζευγάρι θα δένεται όλο και πιο πολύ, φτάνοντας να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Αργυρώ, όπως θα δούμε, αρχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο. Αισθάνεται ότι είναι ειλικρινής μαζί της, ότι η αγάπη που της δείχνει είναι αγνή και ακόμα πιο πολύ ότι και ο Σταύρος έχει σηκώσει τον δικό του σταυρό κι έτσι μπορεί να την καταλάβει. Η κοπέλα του ανοίγεται. Του εξομολογείται τα πάντα, ό,τι έχει συμβεί στη ζωή της και ο Σταύρος την «πονάει» ακόμα πιο πολύ.

Κάθε φορά υπόσχεται να καταφέρει να της χαρίσει ό,τι της έχει η ζωή στερήσει μέχρι τώρα. Την αγάπη, την τρυφερότητα και την ηρεμία μιας ευτυχισμένης ζωής. Ωστόσο και ο Σταύρος αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική του ζωή και κυρίως με τον αδελφό του. Ο Βαγγέλης που είναι εθισμένος στον τζόγο, μετά από μια μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μια παράνομη αγοραπωλησία. Την ίδια ώρα ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά, όλα δείχνουν ότι ο έρωτας μπήκε ξανά στη ζωή της και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους γίνονται όλο και πιο πολλές: «Θα είμαι πάντα δίπλα σου, μην το ξεχάσεις ποτέ», της υπόσχεται ο Σταύρος και την κοιτάζει με λατρεία στα μάτια.

Σασμός Αργυρώ Σταύρος γάμος

Στο μεταξύ ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του και εκείνος, μη βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μια κίνηση απελπισίας, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Ωστόσο ο Βαγγέλης σώζεται την τελευταία στιγμή πριν αυτοκτονήσει και ο Σταύρος αισθάνεται ένοχος γι’ αυτό. Ολα αυτά τα μοιράζεται με την Αργυρώ, που δείχνει να είναι η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει και να του δώσει κουράγιο. (δείτε και τους νέους ηθοποιούς που εισβάλλουν)

Το ίδιο όμως κάνει κι αυτός για την Αργυρώ και μάλιστα ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Κάποια στιγμή και αφού το ζευγάρι είναι πια πολύ δεμένο, ο Σταύρος της κάνει πρόταση γάμου: «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου, Αργυρώ;», τη ρωτάει κι εκείνη δακρύζει. Κλαίει από την ανέλπιστη ευτυχία που την περίμενε σ’ αυτόν τον τόπο που αποφάσισε να αυτοεξοριστεί. Οπως θα δούμε αργότερα, η Αργυρώ θα δεχτεί την πρότασή του με χαρά, καθώς και η ίδια έχει βαθιά αισθήματα για τον Σταύρο και ο γάμος τους δεν θα αργήσει να γίνει.

Αντώνης και Μαρίνα ξανά μαζί

Κι ενώ η Αργυρώ (που είναι έγκυος) με τη Μαρίνα προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στα Γιάννενα, στην Κρήτη συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα. Την ώρα που ο Μανόλης αποφασίζει να πάει να καταδώσει τον Μαθιό, στην αστυνομία εμφανίζεται ένας τύπος, γνωστός στα βρόμικα κυκλώματα ως Αμερικάνος, Λουκάς Κεραμιανός κατά κόσμον, που ήταν το δεξί χέρι του Καραπάνου, που όμως τα έχει σπάσει μαζί του και τώρα τον ψάχνουν και η αστυνομία και ο Καραπάνος… Ο Αμερικάνος λοιπόν εμφανίζεται στην αστυνομία και παραδίνεται για τον φόνο του Στεφανή.

Φυσικά το νέο φτάνει και στα Γιάννενα, όπου η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλους δικαίωση για τον αδικοχαμένο Πετρή. Παράλληλα, αυτό το γεγονός δίνει παρηγοριά και στον Αντώνη, που τ’ αφήνει όλα πίσω του για να πάει να βρει τη Μαρίνα και την Αργυρώ… Ο Αντώνης λοιπόν κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.