Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Η Αργυρώ επιστρέφει με το παιδί του Αστέρη!

Η μεγάλη συνάντηση στη δίκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Η Αργυρώ επιστρέφει με το παιδί του Αστέρη!

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 το σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά Σασμός! Μετά την αποκάλυψη για το τραγικό τέλος του Άγγελου θα ακολουθήσουν κι άλλα... πολλά... Η ζωή της Αργυρώ στα Γιάννενα κοντά στον Σταύρο αλλάζει. Η τρικυμία που έζησε στην Κρήτη, μετουσιώνεται σε γαλήνη και ο τρελός έρωτας που πέρασε μετατρέπεται σε βαθιά και ήρεμη αγάπη.

Η επιστροφή της όμως στην Κρήτη είναι αναγκαία και η μοιραία συνάντησή της με τον Αστέρη τη συντρίβει ψυχολογικά!

Η μεγάλη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ

Η Αργυρώ στα Γιάννενα βρίσκει παρηγοριά από την άδολη αγάπη του Σταύρου. Είναι το δικό της λιμάνι, ο άνθρωπος που έφερε τη γαλήνη στην ψυχή της και που η αγάπη του είναι τόσο μεγάλη ώστε να χωρέσει εκτός από την Αργυρώ και το παιδί της... Το παιδί του Αστέρη που ο Σταύρος με χαρά μεγαλώνει σαν δικό του παιδί. Οπως θα δούμε μετά από λίγα επεισόδια, φτάνει η στιγμή όπου ο Αστέρης θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για το τελικό δικαστήριο που θα αποδώσει την ποινή του για τη δολοφονία του Πετρή. Ηδη θα υπάρξει ένα χρονικό άλμα, το παιδί της Αργυρώς και του Αστέρη θα έχει φυσικά γεννηθεί και ήδη θα είναι περίπου ενός έτους. Η Αργυρώ με βαριά καρδιά θα κληθεί να γυρίσει στην Κρήτη. Είναι η πρώτη φορά που μετά τον διωγμό τους από τον τόπο τους, θα είναι αναγκασμένη να πατήσει στα ίδια χώματα που αγαπά, αλλά τόσο την έχουν πληγώσει.

Μετά από τόσο καιρό καλείται να αντικρύσει τα ίδια πρόσωπα και πιο πολύ αυτόν που την πλήγωσε όσο κανείς άλλος, τον Αστέρη. Οταν μαθαίνει ότι πρέπει να παραστεί στη δίκη, η Αργυρώ πέφτει σχεδόν σε κατάθλιψη: «Πώς θα το κάνω αυτό, Σταύρο; Με τι δύναμη; Με τι καρδιά θα γυρίσω πίσω, θα ξαναζήσω όλα αυτά που προσπαθώ με νύχια και με δόντια να ξεχάσω;», αναρωτιέται. Ο Σταύρος στέκεται πάλι στο πλευρό της: «Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να πας όμως, Αργυρώ μου, και δεν θα είσαι μόνη σου. Εχω ορκιστεί να μη σε αφήσω ποτέ. Εξάλλου κι εσύ μου έχεις τάξει να με πας στο χωριό σου, να δω το σπίτι σου», της λέει και η Αργυρώ συμφωνεί.

Ετσι η Αργυρώ, έχοντας κοντά της τον Σταύρο, τη στήριξή του και την αγάπη του αλλά και το παιδί της με τον Αστέρη, φεύγει από τα Γιάννενα και πηγαίνει στην Κρήτη, όπου αρχίζει η δίκη του Αστέρη και πρέπει να παραστεί. Η κρίσιμη ώρα φτάνει και η Αργυρώ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον φονιά του αδελφού της, αλλά και πατέρα του παιδιού της, που στο πρόσωπό

του έζησε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωή της και αισθάνθηκε ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο μίσος. Η Αργυρώ δεν μπορεί να αντέξει, πιέζεται ψυχολογικά γιατί ίσως να είναι η μοναδική φορά όπου θα ακούσει από το στόμα του Αστέρη τι έγινε πραγματικά εκείνη τη μέρα που σκότωσε τον αδελφό της.