Σασμός: Το τραγικό τέλος του Άγγελου - Πέφτει νεκρός από τα χέρια...

Το φινάλε βάφεται με αίμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Το τραγικό τέλος του Άγγελου - Πέφτει νεκρός από τα χέρια...

Τραγικό θα είναι το τέλος του Άγγελου στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά και να είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και να βρίσκεται στο πλευρό της Αργυρώς και της Μαρίνας, ωστόσο, όπως έχασαν τον Πετρή, έτσι θα χάσουν και εκείνον.

Ο Άγγελος από την στιγμή που έμαθε όλη την αλήθεια για γονείς του όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και να πάρει πίσω όλα όσα του ανήκουν. Καταφέρνει λοιπόν να πάρει από τον Μαθιό και την Καλλιόπη την μισή τους.

Ο Μαθιός από την άλλη χρεοκοπεί, χάνοντας ότι έχει και δεν έχει, με την Καλλιόπη να μην μπορεί να διαχειριστεί την εξέλιξη αυτή. Συνειδητοποιώντας πως ο ένας γιος της βρίσκεται στη φυλακή και ο άλλος είναι απενταρος, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελος στον Σασμό

Σασμός η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

«Ο Άγγελος θα μου το πληρώσει. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι», λέει και τον βάζει στο στόχαστρο της. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια μία μέρα θα του στήσει καρτέρι θανάτου και όταν τον δει μπροστά της θα τον σφάξει. Ο άντρας

Παίρνει όρκο πως θα εκδικηθεί τον Άγγελο για το κακό που έκανε στην οικογένεια της, λέγοντας, «Ο Άγγελος θα μου το πληρώσει αυτό. Δεν θα το αφήσω αυτό να περάσει έτσι», λέει και τον βάζει στο στόχαστρό της.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα του στήσει καρτέρι θανάτου και όταν τον δει μπροστά της θα τον σφάξει!

Οι 9/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 105

Η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιο της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ.

Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά. Ο Αντώνης και ο Άγγελος ματαίως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους… Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της!