Ο Γιώργος Καρτέλιας και η Ελίνα Παπίλα αποκάλυψαν τα επαγγελματικά τους σχέδια για την επόμενη σεζόν

Μένουν ή φεύγουν από το Breakfast@Star;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Καρτέλιας και η Ελίνα Παπίλα αποκάλυψαν τα επαγγελματικά τους σχέδια για την επόμενη σεζόν

Στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Status, βρέθηκαν την Κυριακή 20/3, οι παρουσιαστές του Breakfast@Star, Γιώργος Καρτέλιας και Ελίνα Παπίλα. Οι δυο τους, οι οποίοι σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, τελευταία, φαίνεται να τα πηγαίνουν αρκετά καλά, αποκάλυψαν μεταξύ άλλων αν πρόκειται να συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι αλλά και ποια είναι τα σχέδιά τους.

Οι δηλώσεις του Καρτέλια και της Παπίλα για το Breakfast@Star

«Ήταν δελεαστικό, ήταν τιμητικό, γιατί ήθελαν να πάρουμε το πρωινό του Sok Fm και να το πάμε στο Star, σας θέλουμε όπως είσαστε εδώ. Πάμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε εδώ, εκεί. Αυτό ήταν για μένα το βασικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς, με την Ελίνα Παπίλα να απαντάει:

«Αυτό που κάναμε στο ραδιόφωνο ήταν πολύ μεγάλο, με τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Μας έστελναν μηνύματα ότι μας ακούν μέχρι και από τη Νορβηγία, την Φινλανδία και τον Καναδά. Υπήρχε μία πρόταση που ήταν για πάνελ, στις άλλες δεν είχαμε προχωρήσει στις συζητήσεις. Όταν ήρθε η πρόταση του Star, ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος. Θεωρώ ότι η τηλεόραση έχει περάσει σε μια νέα εποχή που τα πρόσωπα που θέλουν οι τηλεθεατές να βλέπουν είναι οικεία, ζεστά, αληθινά».

«Νομίζω ότι τα βίντεο που ανεβάζαμε στα social τράβηξαν την προσοχή. Δεν είμαστε δήθεν, είμαστε απλοί λιτοί», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Καρτελιάς με την συμπαρουσιάστριά του να λέει:

«Δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση ακόμα. Φαντάζομαι είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για του χρόνου. Θα θέλαμε πάρα πολύ να μας δοθεί αυτή η ευκαιρία, το κανάλι εξακολουθεί και μας αγαπάει πολύ, μας στηρίζει, μας φροντίζει πάρα πολύ. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ναι».

Θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Breakfast@Star με τον Γιώργο Καρτέλια και την Ελίνα Παπίλα

Το δίδυμο Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτέλιας κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το φρέσκο στυλ παρουσίασης στην πρωινή ζώνη του Star, με την εκπομπή τους «Breakfast@Star», η οποία ήρθε να αντικαταστήσει αυτή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Το νέο τους τηλεοπτικό βήμα έχει ξεκινήσει εδώ και επτά μήνες σε μια κατά τα άλλα πάρα πολύ ανταγωνιστική χρονιά με όλα τα πρότζεκτ να κονταροχτυπιούνται καθημερινά, οι συζητήσεις, όμως, που αφορούν την ερχόμενη σεζόν για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Έτσι, στο τραπέζι του καναλιού φαίνεται πως έχει πέσει και το μέλλον του Καρτέλια και της Παπίλα, μετά και από τον τσακωμό τον οποίο είχαν, ενώ αναμένεται να μάθουμε σύντομα αν θα συνεχίσουν και στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η εκπομπή μπορεί να μην έχει καταφέρει να σημειώσει τα πιο υψηλά ποσοστά, καθότι βρισκόταν απέναντι από πολύ σημαντικές εκπομπές που κουβαλούν ήδη το κοινό τους από προηγούμενες χρονιές, όμως οι παρουσιαστές έχουν μαζί τους μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία όπως φαίνεται τους δίνει και το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, θα παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους αφού έχουν την πλήρη υποστήριξη του καναλιού και προς το παρόν δεν υπάρχουν σκέψεις για την αντικατάστασή τους.