Ήλιος: Ο Χρήστος δεν φεύγει από το πλευρό της Σοφίας - Σε πανικό η Αλίκη

Τι θα συμβεί απόψε 22/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Χρήστος δεν φεύγει από το πλευρό της Σοφίας - Σε πανικό η Αλίκη

Άλλο ένα συγκλονιστικό και γεμάτο αγωνία επεισόδιο πρόκειται να δούμε σήμερα Τρίτη 22/3 στην καθημερινή σειρά Ήλιος του Αντ1. Όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, η Λεϊλά ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την κόρη της από την Αλίκη μια ώρα αρχύτερα με την τελευταία να βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Παύλο, ο οποίος νιώθει άσχημα, γιατί καταλαβαίνει ότι, υπερασπιζόμενος την Λεϊλά, χάνει τη φιλία της.

Τι θα δούμε απόψε 22/3 στον Ήλιο

Η Αλίκη ταράζεται όταν επιστρέφει στο σπίτι και δεν βρίσκει πουθενά την Αζίζα. Πιστεύει πως την έχει αρπάξει η Λεϊλά και ενημερώνει την Αθηνά. Η Λήδα πληγώνεται όταν μαθαίνει πως ο Αντώνης απαγόρευσε στον Κωνσταντίνο να την βλέπει. Ο Χρήστος δεν φεύγει από το πλευρό της Σοφίας που βρίσκεται ακόμα σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Ελένη νιώθει προδομένη και διώχνει τον Ιάσωνα από το σπίτι. Ο Μάνος ζητάει από τον Αχιλλέα να γίνει ο νονός του παιδιού του. Η μαμά της Σοφίας φτάνει στην Καβάλα να την δει και έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο...

Ήλιος: Πασίγνωστη ηθοποιός "εισβάλλει" στην σειρά του ΑΝΤ1 - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Η σειρά «Ήλιος» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 συνεχίζει ακάθεκτη να απασχολεί ιδιαίτερα τους τηλεθεατές από Δευτέρα έως Πέμπτη μιας και η ώρα προβολής έχει αλλάξει.

Από την άλλη, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς όσο προχωρούν τα επεισόδια συνεχίζονται οι εκπλήξεις αλλά και οι ανατροπές. Έτσι λοιπόν, από μέρα σε μέρα αναμένεται να δούμε την Μυρτώ Αλικάκη να "εισβάλλει" στην σειρά όπου θα την απολαύσουμε και πάλι στην μικρή οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος που θα υποδύεται είναι αυτός της συζύγου του Παύλου Σαρόγλου (Αντώνης Καρυστινός) ο οποίος είναι ένα πετυχημένος δικηγόρος.

Μυρτώ Αλικάκη στα γυρίσματα της σειράς «Ήλιος»