Ήλιος: Νέα ώρα και νέες εξελίξεις - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ήλιος: Νέα ώρα και νέες εξελίξεις - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

Νέα ώρα για την πολυαγαπημένη σειρά των τηλεθεατών, τον Ήλιο, από Δευτέρα έως Πέμπτη. Ενώ μέχρι τώρα η σειρά προβάλλονταν στις 21:00 το βράδυ, πλέον αλλάζει συνήθεια και θα την απολαμβάνουμε τις συγκεκριμένες μέρες στις 21:30 στον ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις όπως θα δούμε και αυτή την εβδομάδα διαδέχονται η μία την άλλη καθώς οι ηρώες δεν προλαβαίνουν να "συνέλθουν" από την μία ανατροπή γιατί σχεδόν πάντα από πίσω ακολουθεί μία άλλη.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Ήλιο;

Δευτέρα 7 Μαρτίου – Επεισόδιο 112:

Ο Παύλος προβληματίζεται μετά τις πληροφορίες που μαθαίνει για τη Λεϊλά και αρχίζει να αμφιβάλλει για τα όσα του είπε η ίδια. Ο Αχιλλέας επιστρέφει στον Χρήστο κλειστό τον φάκελο με τα αποτελέσματα του dna του Μάνου κρύβοντάς του ότι ο ίδιος τα έχει δει.

Ο Χρήστος είναι πολύ κοντά στο να πιάσει την σπείρα που κρύβεται πίσω από την διάρρηξη στο σπίτι του. Ένα μήνυμα που παίρνει, όμως, τον κάνει να διστάζει, ανησυχώντας για την ασφάλεια της Σοφίας. Ο Νικήτας, μετά την τυχαία συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο, αποφασίζει να μην πει τίποτα στη Λήδα και να τον συναντήσει μόνος του δείχνοντάς του το βιβλίο της Μαρίας με την αφιέρωσή του.

Ο Ιάσωνας καταλαβαίνει ότι η Μυρτώ επισκέφτηκε την Ελένη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η Εύα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μάνο και, νομίζοντας ότι είναι ο Στέφανος, κάνει κάτι που θα την οδηγήσει στην Αστυνομία. Η Αθηνά ακούει τυχαία τον Αχιλλέα να αποκαλύπτει κάτι σοκαριστικό στον Χρήστο…

Τρίτη 8 Μαρτίου – Επεισόδιο 113:

Η Αθηνά, μετά το πρώτο σοκ που επιβεβαιώνει τους φόβους της, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τον χειρότερο εφιάλτη της. Η Ελπίδα και ο Χρήστος, βέβαιοι πια ότι ο Μάνος και ο Στέφανος είναι το ίδιο πρόσωπο, ζητούν επίσημα από τον Μάνο να κάνει τεστ dna.

Η αντίδρασή του θα τους προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Ο Νικήτας προσεγγίζει τον Κωνσταντίνο προκειμένου να βοηθήσει την Λήδα να βρει τι την συνδέει τελικά με αυτόν τον άνθρωπο. Ο Παύλος υπόσχεται στη Λεϊλά να την βοηθήσει να πάρει την κόρη της πίσω… Όλα θα ανατραπούν, όταν καταλάβει ότι η κόρη της Λεϊλά είναι το παιδί που θέλει να υιοθετήσει η Αλίκη…

Νέα ώρα για τον Ήλιο

Τετάρτη 9 Μαρτίου – Επεισόδιο 114:

Ο Παύλος αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα… Η Αλίκη έχει μια συνάντηση που θα τη σοκάρει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της, αλλάζοντας πολλές ισορροπίες. Η Μυρτώ πιέζει τον Ιάσωνα να βρεθούν ξανά κι εκείνος αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Ελένη για όσα συνέβησαν στο Λονδίνο.

Η Λήδα δυσκολεύεται να αποφασίσει αν θα συναντήσει ή όχι τον Κωνσταντίνο, ενώ η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει τον Αντώνη. Η Νέλλη συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της με το Σπύρο, αγνοώντας το ψέμα που της έχει πει εκείνος. Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή…

Πέμπτη 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 115:

Η Αλίκη, σοκαρισμένη απ’ την ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Οι πληροφορίες που παίρνει για αυτή τη γυναίκα την ανησυχούν ακόμη περισσότερο.

Όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος γνώριζε ήδη για την επιστροφή της, συγκρούεται μαζί του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια… Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσωνα. Ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη…