MasterChef 6: Ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσω του STAR - Τι συνέβη;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσω του STAR - Τι συνέβη;

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο MasterChef 6 καθώς είναι άκρως καταιγιστικές όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο. Ωστόσο, αυτή η αποχώρηση που έρχεται θα διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις των διαγωνιζόμενων.

Νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box ήταν ο Νικήτας Μπατσικούρας, ο οποίος μοίρασε στους συμπαίκτες του τα πιάτα, με τα οποία κλήθηκαν να εμπνευστούν στο Tεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τον χρόνο μαγειρικής, που είχαν στη διάθεσή τους.

Ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, chef Άγγελος Μπακόπουλος, φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη, συγκέντρωση και προσοχή στα βήματα εκτέλεσης της συνταγής.

Στο MasterChef 2022 μια στιγμή κακής κρίσης και ένα βιαστικό λάθος, μπορούν να αποβούν μοιραία. Η μαγειρική «μάχη», ανάμεσα στους υποψηφίους, θα κριθεί στη λεπτομέρεια.

Η αποχώρηση στο τέλος της ημέρας θα διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις των διαγωνιζόμενων.

Το αποψινό τρέιλερ για το MasterChef 6

Έντονες αντιδράσεις από το Twitter με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Όπως είδαμε και από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, η ο Ηλίας Μαμαλάκης άστραψε και βρόντηξε αναφορικά με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο.

Από την άλλη, αρκετοί ήταν και οι χρήστες στο Twitter που συμφώνησαν με την άποψη του Ηλία Μαμαλάκη καθώς δεν δίστασαν μάλιστα να μιλήσουν δημόσια και να πουν επίσης την άποψή τους.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το MasterChef 6

MasterChef 6 - Twitter

Twitter - MasterChef

Σχόλια στο MasterChef

MasterChef 6

Σχόλια στο Twitter για το MasterChef 6

MasterChef 6