Ράδιο Αρβύλα: Το "καρφί" του Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΙ -«Όταν οι δημοσιογράφοι συμπεριφέρονται σαν...»

Το σχόλιο όλο νόημα του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Το

Τα "καρφιά" του στο ΣΚΑΙ δεν παρέλειψε να πετάξει στην αποψινή 22/3 εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης. Αφορμή για αυτό στάθηκε η εκπομπή Σήμερα, όπου είδαμε τον Δημήτρη Οικονόμου και δίπλα του τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, καθώς απουσίαζε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πως του φαίνεται η θέση του παρουσιαστεί, εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Δελεάζομαι… νέα καριέρα σε αυτή την ηλικία».

Με αφορμή λοιπόν το εν λόγω περιστατικά, ο Αντώνης Κανάκης -που άδειασε πρόσφατα και τον Αναστάσιο Ράμμο- σχολίασε τα εξής: «Όταν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ συμπεριφέρονται σαν μέλη της κυβέρνησης, ε, τα πραγματικά μέλη της κυβέρνησης καλούνται να αναπληρώσουν το κενό. Γιατί έχουμε ανάγκη από παρουσιαστές που να τα λένε τσεκουράτα. Δεν ξέρω, αν πιάσατε το υπονοούμενο».

Το "καρφί" του Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΙ

«Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι...» - Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε το τέλος της εκπομπής

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα απάντησε το βράδυ της Πέμπτης 24/2 ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής.

«Η σημερινή είναι η εκπομπή νούμερο 50. Ξέρετε, μας έχουν μείνει περίπου άλλες τριάντα εκπομπές. Κάπου εκεί περίπου γιατί φέτος τελειώνουμε 14 Απριλίου. Αυτά τα πράγματα τα έχουμε πει από την πρώτη μας εβδομάδα, τον Νοέμβριο, από τις πρώτες μας εκπομπές.

Το καθημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από τρεις, τέσσερις μήνες στον αέρα γιατί είναι μια εκπομπή με αυτές τις ανάγκες παραγωγής και δημιουργικότητας. Ακούστε μια πολύ ωραία σύμπτωση. Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι στα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα! 14 Απριλίου και θα το γιορτάσουμε πολύ ωραία, θα το κλείσουμε πολύ ωραία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.