Masterchef 6: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Αποχαιρετά οριστικά τον διαγωνισμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ακόμη μια μια δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε στο αποψινό 22/3 επεισόδιο του MasterChef 6, στο τέλος του οποίου ένας παίκτης χρειάστηκε να αποχαιρετήσει το ριάιτι μαγειρικής.

Οι τρεις παίκτες με τη χειρότερη απόδοση στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Πάνος Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, οι οποίοι διεκδίκησαν απόψε την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef 6

Ο καλεσμένος των τριών chef κριτώ ήταν ο Άγγελος Μπακόπουλος, ο ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, συγκέντρωση και προσοχή στα βήματα εκτέλεσης της συνταγής.

Ωστόσο, ο παίκτης που έκανε ένα σοβαρό λάθος στο πιάτο του, καθώς είχε μπερδέψει μία παρασκευή ήταν ο Γρηγόρης, για αυτό και αποχώρησε από το Masterchef 6.

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έχει κάνει αρκετή αίσθηση στον φετινό MasterChef 6 αφού έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με το Twitter να καταδικάζει τα λόγια του και να είναι ''έξαλλο'' με τον παίκτη και την συμπεριφορά του. Ο ίδιος μπορεί να χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως αρκετά cool και εσωστρεφή, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που τον θέλουν να φτάνει πολύ ψηλά στο παιχνίδι.

  • Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος είναι 25 ετών.
  • Νέος, άνετος, cool αλλά και ντροπαλός.
  • Με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία και μαγειρικές τάσεις προς.. Ασία, ο Γρηγόρης δηλώνει πως μοναδικός του στόχος είναι να κερδίσει το #MasterChefGR.
  • Μεγάλοι του υποστηρικτές τα έξι αδέλφια του και οι κολλητοί του φίλοι.
  • Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει skate σε κάποια γειτονιά της Αθήνας ή snowboard σε κάποια χιονισμένη βουνοκορφή.

Μερικά tweets για εκείνον

Οι εξελίξεις στο MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Όπως είδαμε και από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, η ο Ηλίας Μαμαλάκης άστραψε και βρόντηξε αναφορικά με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο.

Από την άλλη, αρκετοί ήταν και οι χρήστες στο Twitter που συμφώνησαν με την άποψη του Ηλία Μαμαλάκη καθώς δεν δίστασαν μάλιστα να μιλήσουν δημόσια και να πουν επίσης την άποψή τους.

MasterChef 6 - Twitter

Twitter - MasterChef

Σχόλια στο MasterChef

MasterChef 6

Σχόλια στο Twitter για το MasterChef 6

MasterChef 6