Το Νησί 2: Επιστρέφει στην ΕΡΤ - Ποιοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν;

Από τη Σπιναλόγκα στη Τρούμπα του Πειραιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Νησί 2: Επιστρέφει στην ΕΡΤ - Ποιοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν;

Η ΕΡΤ απέκτησε και επίσημα πλέον τα δικαιώματα της σειράς που θα σπάσει κάθε ρεκόρ. Η τηλεοπτική επιτυχία της προηγούμενης δεκαετίας ήταν αναμφισβήτητα το Νησί, η σειρά που έπσασε τα ρεκόρ τηλεθέασης και τα ρεκόρ μπάτζετ για να γυριστεί. Από τότε που προβλήθηκε η σειρά έχουν περάσει 11 χρόνια και το Νησί 2 θα επιστρέψει στις οθόνες μας, με την υπογραφή της Βικτόριας Χίσλοπ.

Δεν είναι ακριβώς δεύτερη σεζόν, γιατί τότε είχε προβληθεί και δεύτερη σεζόν, ούτε πρόκειται για τρίτη σεζόν, αφού μεταφερόμαστε αρκετά χρόνια μετά και τοπικά πάμε από τη Σπιναλόγκα στην Τρούμπα στον Πειραιά.

Έρχεται το Νησί 2 στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της σειράς παρά το ότι μπήκε και το MEGA στη διεκδίκηση, ποντάροντας και στη συνεργασία με τη Χίσλοπ για τη σειρά Καρτ Ποστάλ. Έτσι, την Τετάρτη 23/3 το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε 14 επεισόδια για τη σειρά με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου», που είναι και ο τίτλος του βιβλίου που συνεχίζει την ιστορία.

Έχουν ήδη γίνει συζητήσεις και συμφωνίες με ηθοποιούς, με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Μαρία Πρωτόπαππα να είναι έτοιμοι για το καστ, κάτι που δεν θα επηρεάζει την παρουσία τους στον Σασμό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life.

Στο καστ επιστρέφουν, επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, αλλά όχι ο Στέλιος Μάινας.

Οι δύο ηθοποιοί του Σασμού που ακούγεται ότι θα πάνε στο Νησί 2

Η σειρά «Σασμός» παρόλο που βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει καθημερινά με φοβερά νούμερα τηλεθέασης, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει τις εξελίξεις της σειράς.

Τα πράγματα περιπλέκονται ωστόσο καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασιστεί πως η σειρά θα πάει και για δεύτερη σεζόν. Την ίδια στιγμή μία νέα σειρά έρχεται στο προσκήνιο, απευθείας από το παρελθόν. Ο λόγος για το «Νησί», το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια αυτή τη φορά στην ΕΡΤ και διεκδικεί όχι έναν αλλά δύο ηθοποιούς του Σασμού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το «Νησί 2» θα σημάνει την επιστροφή πολλών ηθοποιών από το αρχικό καστ της σειράς. Ο Στέλιος Μάινας θα επιστρέψει στον ρόλο του Γιώργου Πετράκη, του βαρκάρη που μετέφερε τους λεπρούς από την Πλάκα στην Σπιναλόγκα. Από τον «Σασμό», όπου πρωταγωνιστούν φέτος με μεγάλη επιτυχία, θα μεταφερθούν η Μαρία Πρωτόπαπα που υποδύθηκε την Ευγενία Καπετανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης στον ρόλο του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Μαρία Πρωτόπαππα Ορφέας Αυγουστίδης Νησί