Σασμός: Spoiler μεγατόνων - Και άλλοι φόνοι έρχονται στη σειρά!

Ο σκηνοθέτης το αποκάλυψε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Spoiler μεγατόνων - Και άλλοι φόνοι έρχονται στη σειρά!

Το πρωί της Παρασκευής 25/3 η κάμερα του Happy Day "εισέβαλλε" στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς Σασμός, η οποία έχει προκαλέσει πανικό στο τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις της, και εκεί συνάντησε το σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε διάφορα...

Το spoiler του Κώστα Σπυρόπουλου για το Σασμό

Ο σκηνοθέτης της σειράς δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day ότι η δίκη του Αστέρη θα είναι δραματική. «Θα γίνει ένα πέρασμα στον χρόνο, περίπου 1,5 χρόνο. Το τι έχει συμβεί θα το μάθουμε σιγά σιγά. Σε δύο εβδομάδες θα δούμε τη δίκη τηλεοπτικά»!

Kαι πρόσθεσε: «Θα γίνουν και άλλοι φόνοι. Πόσο αγαπημένα πρόσωπα θα είναι θα δούμε. Μπορεί να κατέβουν τα Γιάννενα στην Κρήτη, να ανέβει η Κρήτη στα Γιάννενα…»!

«100% θα έχουμε δεύτερη χρονιά στον Σασμό. Είμαστε όλοι και θα είμαστε όλοι. Δεν υπάρχει γεγονός η Μαρία Πρωτόπαππα να είναι σε άλλη σειρά»!

Ενώ κλείνοντας υπογράμμισε: «Όταν λέμε ότι ο σασμός είναι συμφιλίωση εννοούμε ότι συμφιλιώνονται όλοι. Τώρα πόσοι θα είναι ζωντανοί μέχρι εκείνη τη μέρα είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο!» είπε χαρακτηριστικά.

«Μην χωρίσετε ποτέ» - Το Twitter αποθεώνει τον έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού

Οι εξελίξεις στον Σασμό, το βράδυ της Τετάρτης 23/3 ήταν και πάλι καταιγιστικές. Παρακολουθήσαμε με μεγάλη αγωνία όσα συνέβησαν και κυριώς το τι συνέβαινε ανάμεσα σε Μαθιό, Βασιλική και Νικηφόρο. Δυστυχώς ο Σταματάκης αποκάλυψε στον Νικηφόροο τη σχέση του με την μητέρα του, γεγονός που ο Νικηφόρος δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα. Από εκείνη την στιγμή ξεκινούν οι σχέσεις όλων να κλονίζονται. (Δείτε πως αντέδρασε το Twitter όταν ο Νικηφόρος έμαθε τα νέα)

Ο Μαθιός είναι βέβαιος πως θέλει να σεβαστεί οποιαδήποτε επιθυμία του Νικηφόρου, αλλά δεν αντέχει να είναι στην Κρήτη και να μην είναι μαζί με την αγαπημένη μου. Από την άλλη η Βασιλική δεν μπορεί συνέχεια να είναι υπόλογη και να μην έχει φωνή ακόμα και για τα πιο προσωπικά της θέματα. Αυτά και ακόμα πολλά σχολίασαν οι χρήστες του Twitter.

Τα social media πήραν φωτιά, αλλά κυρίως μετά την πιο τρυφερή έκφραση που έχουμε ακούσει ποτέ από το στόμα του Μαθιού. «Άμα δεν μπορώ να σε έχω Βασιλική, δεν έχει νοήμα να είμαι εδώ. Θα πάω νε μείνω κάπου αλλού μόνος μου. Και από εκεί θα σε αγαπώ»