"Έσκασε" η ανακοίνωση για το Masterchef 6 λίγο πριν το αποψινό 25/3 επεισόδιο

Όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε και βρίσκεται, μετά από καιρό, στη δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορίας στο MasterChef.

Τι θα δούμε απόψε 25/3 στο Masterchef 6

Η Ελπίδα Μορφούλη, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, όρισε τον εαυτό της πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, ενώ την ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Μάριος Λιόλιος. Ο Γιάννος Σδούγκας έχει ακόμα την κάρτα ασυλίας στην κατοχή του και είναι και εκείνος ασφαλής από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Οι τρεις τους μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Η ψηφοφορία θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα και συγκίνηση σε κάποιους διαγωνιζόμενους. Είναι όλοι έτοιμοι να αναγνωρίσουν τις αστοχίες, που οδήγησαν στην ήττα;

Οι τρεις chef κριτές υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καλεσμένο chef Γιώργο Παπαδόπουλο, που φέρνει ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να δώσουν προσοχή στο στήσιμο, στις υφές και κυρίως στη γεύση του πιάτου, που καλούνται να αντιγράψουν, ώστε να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.Κάθε διαγωνιζόμενος είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει αλλά δυστυχώς για κάποιον ή κάποια, η μέρα δεν θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα.

Οργισμένος ο Μάριος με την αποχώρηση του Γρηγόρη - «Θα αρχίσω να "χτυπάω" συγκεκριμένα άτομα...»

Στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε αποκλειστικές δηλώσεις, το πρωί της Πέμπτης 24/3, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας, ο Μάριος Λιόλιος από το MasterChef 6, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου.

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό.

Έχω μείνει εγώ και μάλλον θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Ο Νικήτας μας έχει χτυπήσει γενικά. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ μέσα. Κάνουν τα πάντα απλά για να φανούν και να πάνε παρακάτω.

Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός ως αρχηγός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος.