MasterChef highlights 24/3: Άσχημη η ψυχολογία των παικτών- Ποια ομάδα κέρδισε;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 24/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef highlights 24/3: Άσχημη η ψυχολογία των παικτών- Ποια ομάδα κέρδισε;

Αγωνία επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef την Πέμπτη 24/3 στην συχνότητα του Star! Οι καταστάσεις και οι δοκιμασίες έχουν δυσκολέψει αρκετά, μιας και οι κριτές έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, και αρχίζουν να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία των παικτών έπειτα από τις αποχωρήσεις φίλων τους.

Όσα παρακολουθήσαμε εχθές στο Master Chef Πέμπτη 24/3

"Είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις" - «Ράκος» οι παίκτες με την αποχώρηση του Γρηγόρη

Το βράδυ της Τετάρτης 23/3 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομαδική δοκιμασία του Master Chef, ύστερα από την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου. Ο ίδιος παρόλο που ήταν ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, έχασε την ευκαιρία του να πλησιάσει προς την νίκη.

Την ώρα, λοιπόν, της κριτικής για τα πιάτα της δοκιμασίας, ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τους παίκτες της ομάδας στην οποία άνηκε εάν η απουσία του ήταν αισθητή και εάν τους έλειψε. Ο Νίκος μίλησε για τον ίδιο με τον πιο όμορφο τρόπο, αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί και την καινούρια αρχηγό, την Ελπίδα.

«Είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις τον Γρηγόρη. Έδινε μια ασφάλεια διαφορετική», ανέφερε ο Γιάννος στην πορεία και ο Μάριος συμπλήρωσε πως του λείπει πολύ.

Η μπλε ομάδα, από την άλλη, ρωτήθηκε για τον "Μπόμπαινα" και η απαντήσεις σίγουρα δεν ήταν ίδιες, αφού ήταν από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την σημερινή (24/3) ομαδική δοκιμασία

Η ομαδική δοκιμασία του επεισοδίου ολοκληρώθηκε και το βράδυ της Πέμπτης 24/3 οι κριτές του Master Chef 6 βαθμολόγησαν τις προσπάθειές τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος πρόσφερε άφθονο γέλιο στο Twitter τις προάλλες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης συζήτησαν, αφού δοκίμασαν όλα τα πιάτα και αποφάσισαν ποιοι ήταν αυτοί που άξιζαν την νίκη. Κάποιοι θα έμεναν δυσαρεστημένοι ούτως ή άλλως.

Η μπλε ομάδα κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να κερδίσει την δοκιμασία, ενώ οι κόκκινοι θα πρέπει να υποστούν την δοκιμασία ασυλίας και γι' αυτό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Επέστρεψε ο Σελίμ Σελτζούκ - Άφωνοι οι παίκτες

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 24/3 του MasteChef 6, μία απρόσμενη επίσκεψη έκανε ένας πρώην παίκτης. Ο λόγος για τον Σελίμ Σελτζούκ που συμμετείχε στο παιχνίδι τέσσερα χρόνια πριν και που λίγο καιρό πριν μάθαμε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στην μάχη του με τον κορωνοϊό.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε ως γνωστός chef και υποδέχτηκε τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας στο εστιατόριό του, σε ένα ιδιαίτερο γεύμα δίπλα στον Γιάννη Αποστολάκη.

Σελίμ Σελτζούκ

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ήττα των κόκκινων στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 6, οι παίκτες της ομάδας υποβλήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας και ο πρώτος παίκτης που τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η Ελπίδα Μορφούλη.

Δεν κατάφερε να κερδίσει την ασυλία και να εξασφαλίσει μία σίγουρη θέση μέχρι την επόμενη δοκιμασία, ωστόσο το αποτέλεσμα θα κριθεί αύριο, όπου θα χρειαστεί να δοκιμαστεί ξανά για τις μαγειρικές τις ικανότητες και να εντυπωσιάσει τους κριτές, ώστε να καταφέρει να παραμείνει.

Από την άλλη, ο Μάριος ήταν αυτός που κατάφερε με τους μεζέδες του να πάρει την ασυλία.