Masterchef 6: «Για μένα δεν είσαι μάγειρας» - Σε σοκ ο Τζόναθαν με το σχόλιο του συμπαίκτη του

«Δεν αναγνωρίζεις τη δουλειά σου και δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Για μένα δεν είσαι μάγειρας» - Σε σοκ ο Τζόναθαν με το σχόλιο του συμπαίκτη του

Μετά τα καρφιά του Μάριου προς τους συμπαίκτες του, όλοι οι διαγωνίζομενοι πήγαν στην κουζίνα του Masterchef 6 προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα ο Μάριος να δώσει την ψήφο του, στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Τζόναθαν, για τον οποίο μίλησε με αρκετά αιχμηρό τρόπο.

Τα αιχμηρά λόγια του Μάριου στον Τζόναθαν στο Masterchef 6

«Τζόναθαν, είχες καλή σαλάτα νόστιμη! Είσαι νόστιμος και ξέρεις να μαγειρεύεις αλλά για μένα δεν είσαι μάγειρας! Δεν αναγνωρίζεις τη δουλειά σου και δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Ήσουν σε μια σαλάτα για δυόμιση ώρες που θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε ένα σαραντάλεπτο» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος στον συμπαίκτη του.

Οργισμένος ο Μάριος με την αποχώρηση του Γρηγόρη - «Θα αρχίσω να "χτυπάω" συγκεκριμένα άτομα...»

Στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε αποκλειστικές δηλώσεις, το πρωί της Πέμπτης 24/3, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας, ο Μάριος Λιόλιος από το MasterChef 6, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου.

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό.

Έχω μείνει εγώ και μάλλον θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Ο Νικήτας μας έχει χτυπήσει γενικά. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ μέσα. Κάνουν τα πάντα απλά για να φανούν και να πάνε παρακάτω.

Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός ως αρχηγός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος.