Masterchef 6: «Κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους...» - Ασύλληπτα "καρφιά" από τον Μάριο

«Δεν τους θεωρώ μάγειρες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους...» - Ασύλληπτα

Με θάψιμο και αιχμηρά σχόλια ξεκίνησε το αποψινό 25/3 επεισόδιο του Masterchef 6, όπου πρόκειται να δούμε την ψηφοφορία για την αποχώρηση ενός παίκτη -δείτε εδώ τον πρώτο υποψήφιο-. Έτσι λοιπόν, Μάριος, Παναγιώτης και Γιάννος έκατσαν να τα πουν για τους συμπαίκτες τους.

«Θα αρχίσω να δίνω άτομα που έχουν βοηθηθεί πάρα πολύ και έχουν φτάσει εδώ που είναι και από τεστ δημιουργικότητας και ομαδικές» είπε ο Μάριος.

«Δεν μ΄άρεσε η Ελπίδα που ήθελε να φέρει τον Νικήτα στους Κόκκινους» συνέχισε ο Γιάννος ενώ αμέσως μετά ο Μάριος τόνισε: «Πολλά έχουν βγει αληθινά και για τον Νικήτα, και για την Ελπίδα και για τον Σταύρο και για τη Φανή και για τον Μπόλλο και για τον Γιώργο. Ο Νίκος ο Μπέρκας ήταν αληθινός και όντως έμπλεκε τα χέρια του στο μαγειρικό κοκμμάτι. Τους υπόλοιπους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους δεν τους θεωρώ μάγειρες».

Τα "καρφιά" του Μάριου για τους συμπαίκτες του στο Masterchef 6

Οργισμένος ο Μάριος με την αποχώρηση του Γρηγόρη - «Θα αρχίσω να "χτυπάω" συγκεκριμένα άτομα...»

Στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε αποκλειστικές δηλώσεις, το πρωί της Πέμπτης 24/3, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας, ο Μάριος Λιόλιος από το MasterChef 6, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου.

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό.

Έχω μείνει εγώ και μάλλον θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Ο Νικήτας μας έχει χτυπήσει γενικά. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ μέσα. Κάνουν τα πάντα απλά για να φανούν και να πάνε παρακάτω.

Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός ως αρχηγός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος.