X-Factor: Απίστευτο σκηνικό! - Η Μαρίζα Ρίζου μύρισε τα μαλλιά διαγωνιζόμενου και τον πέρασε στην επόμενη φάση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
X-Factor: Απίστευτο σκηνικό! - Η Μαρίζα Ρίζου μύρισε τα μαλλιά διαγωνιζόμενου και τον πέρασε στην επόμενη φάση

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του X-Factor καθώς η κριτική επιτροπή υποδέχτηκε στην σκηνή του μουσικού show τον Ελληνο-Ισπανό, Τόνυ Βλάχο. Πιο συγκεκριμένα, όπως φάνηκε ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος κέρδισε για τα καλά το ενδιαφέρον της Μαρίζας Ρίζου όχι μόνο για τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και για τα... μαλλιά του.

Η Μαρίζα Ρίζου η οποία βρέθηκε την ίδια ώρα στη σκηνή, πλησίασε τον διαγωνιζόμενο για να φορέσει το καπέλο του, μόνο που το άρωμα των μαλλιών του, την ενθουσίασε. «Τόνυ… την αναστατώνεις!» είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Μάλιστα, ο 26χρονος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του bootcamp, με τον Μιχάλη Κουινέλη να του ζητάει να φορέσει το ίδιο άρωμα και στην επόμενη φάση του X-Factor. Δείτε επίσης εδώ με ποιον άλλον διαγωνιζόμενο συγκινήθηκε.

Ο Τόνυ που κέρδισε την καρδιά της Μαρίζας στο X-Factor

Ο παίκτης που ξετρέλανε τους κριτές - Κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι

Η πρώτη εβδομάδα για το X-Factor ολοκληρώθηκε και οι παίκτες που ξεχώρισαν, αποσπώντας το πολυπόθητο ναι από τους κριτές, έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Μεταξύ του παίκτη που συγκίνησε με τη φωνή του και την προσωπική ιστορία για το bullying και ο τραγουδιστής από τις Σέρρες έκανε φοβερή αίσθηση.

Ο λόγος για τον Μark Τomaj που έκανε την κριτική επιτροπή να τρίβει τα μάτια της. Ο νεαρός μίλησε στο Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 24/3 και αποκάλυψε πως ενώ περνάει μια πολύ όμορφη και δημιουργική φάση εκτός της συμμετοχής του στο show, τις επόμενες ημέρες ετοιμάζει και κάτι διαφορετικό.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά το σόου ήταν να γραφτώ σε μαθήματα φωνητικής. Πάω καλύτερα τώρα».

Όπως είπε, φίλοι και συγγενείς ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή του και την απόλαυσαν, ενώ αποκάλυψε ότι ετοιμάζει καινούργιο τραγούδι. «Ετοιμάζω καινούργιο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει αύριο».