X-Factor: Υποψήφια αποστόμωσε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον άφησε άναυδο

Δεν περίμενε αυτό που άκουσε!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
X-Factor: Υποψήφια αποστόμωσε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον άφησε άναυδο

Άλλο ένα βράδυ ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA το μουσικό show «X-Factor» όπου μέχρι στιγμής ο ανταγωνισμός φαίνεται να "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο μιας και έχουμε δει αρκετούς διαγωνιζόμενους να έχουν εκπλήξει ευχάριστα την κριτική επιτροπή.

Πριν από λίγο, είδαμε την Μαριλένα Ξανθούλη στην σκηνή του show όπου μετά το τέλος της ερμηνείας της, οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με τη φωνή της, κάτι που θέλησαν να εκφράσουν με ατάκες. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Μιχάλη Κουϊνέλη μάλλον την έκανε να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης τη ρώτησε: «Πέρασες καλά; Το ευχαριστήθηκες; Και τι σημασία έχουμε όλοι εμείς; Έχει καμία σημασία τι θα πω εγώ;». Με εκείνη να απαντάει «Εσείς, κύριε Μιχάλη, όχι, αλλά ο κύριος Στέλιος ναι, έχει σημασία».

Η ατάκα που άφησε άφωνο τον Μιχάλη Κουϊνέλη στο X-Factor

Τους άφησε άφωνους με την ερμηνεία του

Στη σκηνή του X- Factor ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής 20/3 ο Θάνος Λάμπρου προκειμένου να αποσπάσει τα πολυπόθητα ναι από τους κριτές.

Στο άκουσμα της χροιάς του διαγωνιζόμενου όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και κυρίως ο Μιχάλης Κουϊνέλης ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του! «Σοκ, σοκ» αναφώνησε με ενθουσιασμό ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor προς τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

«Θάνο ενθουσιαστήκαμε! Έχω χάσει εδώ πέρα τα μικρόφωνα, τα πάντα. Δεν θέλω να το κρύψω, ούτε θέλω να σε ταλαιπωρήσω, ούτε τίποτα… Με αυτό που είδα, αδελφέ μου, με έκανες να νιώσω πάρα πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ γενικότερα, να ξέρεις.

Δηλαδή αυτό που άκουσα ήταν όλο από παντού… Ανέβηκες, κατέβηκες, με πήρες, με σήκωσες τόσο ωραίο αυτό το πράγμα! Θα σου πω, αδελφέ, χωρίς να σε πρήξω ναι» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Μιχάλης Κουινέλης.

Όπως ήταν επόμενο, ο νεαρός τραγουδιστής πέρασε με τέσσερα μεγάλα «ναι» στην επόμενη φάση του X Factor.