Φάρμα 2 - spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2 - spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ

Σε λίγο καιρό πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της Φάρμας 2 ενώ στο χθεσινό 27/3 επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια ακόμη αποχώρηση, που δεν περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με την Espresso, προχθές το βράδυ 26/3 και με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του ριάλιτι περιπέτειας και σας έχουμε ήδη το όνομα του μεγάλου νικητή.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας 2

Ο λόγος για τον Νεόφυτο Ηλία ο οποίος βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 100.000 ευρώ, που ήταν το χρηματικό έπαθλο. Μπορεί ο Κύπριος παίκτης να είχε αποχωρήσει στα μισά της «Φάρμας» από μονομαχία, ωστόσο επέστρεψε στα τελευταία επεισόδια καταφέρνοντας να στεφθεί νικητής.

Ο ίδιος είχε πει πως αν κέρδιζε, θα ήθελε να κάνει ένα ταξίδι διάρκειας δύο ετών για να βρεθεί σε όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής.

Αναφορικά τώρα με το πότε πρόκειται να γίνει ο τελικός, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Απρίλι. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα το ριάλιτι μετακομίζει από τις καθημερινές, στην Παρασκευή στις 21.30 και το Σαββατοκύριακο στις 22.00.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας 2

Ποιος είναι ο Νεόφυτος Ηλίας

Έχει καταγωγή από την Τσεχία και την Κύπρο. Μεγάλωσε στην Κύπρο και στα 19 του χρόνια βρέθηκε στην Αθήνα για σπουδές. Σπούδασε στο ΕΜΠ ως τοπογράφος αλλά δεν θέλησε να συνεχίσει και με μεγάλη θέρμη τις σπουδές του εξαιτίας όλων των απεργιών και πήγε για ένα εξάμηνο στην Αγγλία για να δουλέψει στο μαγαζί του αδερφού του. Και το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Να μείνει μέχρι και σήμερα στη Βρετανία μιας και του άρεσε πολύ.

Ο Νεόφυτος Ηλία λατρεύει τη γυμναστική και την κολύμβηση αλλά έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην ηλεκτρονική μουσική.

Θέλει να ζήσει μια μεγάλη εμπειρία στη ζωή του και δεν είναι άλλη από αυτή ενός ταξιδιού δυο ετών όπου θα βρεθεί σε όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής.