Φάρμα 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ο μεγάλος τελικός της Φάρμας 2 πλησιάζει σε λίγες μέρες και στο επεισόδιο της Κυριακής 27/3 παρακολουθήσαμε ακόμα μια αποχώρηση, που όμως εξέπληξε πολλούς, ενώ πριν μερικές μέρες είδαμε και μια οικειοθελή αποχώρηση.

Μονομάχοι ήταν ο Αστρινός και η Φανή Χαλκιά, με τους δύο παίκτες να μπαίνουν στον αρένα πιο αποφασιστικοί από ποτέ, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μετά από έναν σκληρό αγώνα, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν τελικά ο Αστρινός.

«Ζητώ μία συγνώμη που με το κεφάλι μου σας νευρίασα και σας στενοχώρησα. Έχασα άξια αλλά είμαι πολύ περήφανος που έφθασα στους πέντε χωρίς να βγω υποψήφιος μονομάχος. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Τα πράγματα που πήρα και οι φιλίες κάνουν πολλά δισεκατομμύρια. Φεύγω γεμάτος με χιλιάδες αναμνήσεις. Πιστεύω ότι μετά από λίγο καιρό θα κλείνω τα μάτια μου και θα βλέπω τη Φάρμα», δήλωσε ο Αστρινός λίγο πριν αποχώρησε.

Από την μεριά της, η Φανή Χαλκιά τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που μένω. Η Φάρμα είναι τέλος εποχής χωρίς τον Αστρινό. Χαίρομαι που μένω αλλά στενοχωριέμαι που φεύγει ο Αστρινός».

Η αποχώρηση του Αστρινού από την Φάρμα 2

Τι είχε αναφέρει ο Αστρινός Χαραλαμπάκης πριν μπει στην Φάρμα

Το όνομά μου είναι Αστρινός Χαραλαμπάκης και το ψευδώνυμο μου είναι Μπαλάσκας. Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου Κρήτης, τον Ζαρό. Είμαι δάσκαλος κρητικών παραδοσιακών χορών, χωρισμένος και έχω τρία πανέμορφα παιδιά. Είμαι κοινωνικός και μου αρέσουν οι πλάκες με την παρέα. Τον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι πολύ με τα παιδιά μου.