Φάρμα: Ποιος παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς στο χθεσινό 19/3 επεισόδιο;

Επικαλέστηκε ιατρικούς λόγους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ποιος παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς στο χθεσινό 19/3 επεισόδιο;

Ακόμη ένα επεισόδιο της “Φάρμας” προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαρτίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και οι παίκτες όπως είδαμε ήρθαν αντιμέτωποι με μία μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο άλλη μία έκπληξη τους περίμενε όταν πριν από την ψηφοφορία για τους μονομάχους της εβδομάδας, ένας παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς.

Η οικειοθελής αποχώρηση από τη Φάρμα

Έπειτα από πολύ σκέψη ο Βασίλης έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Μάνο Πανταζή ενώ οι αγρότες αποφάσισαν δεύτερη μονομάχος να είναι η Σάσα Μπάστα.

Πριν, όμως, από την ψηφοφορία ο Μιχάλης Πελεκάνος ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από τη “Φάρμα”, καθώς επικαλέστηκε ιατρικούς λόγους.

Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με την συμπαίκτριά της - «Ξεχνάς πού μιλάς και πώς μιλάς»

Οι εντάσεις φαίνεται να μην έχουν τέλος στην «Φάρμα 2» καθώς μετά από τον επικό τσακωμό την Αγγελικής Ηλιάδη και του Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη σειρά είχε και η Σάσα Μπάστα με την Μαρία Παπαγεωργίου καθώς προέκυψε μια έντονη διαφωνία ανάμεσά τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες δεν συντονίστηκαν σωστά με τις αρμοδιότητές τους γι’ αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα η Σάσα Μπάστα να ξεσπά κατά της συμπαίκτριάς της.

Μ.Π: Είναι κουραστικό όταν έχεις αναλάβεις την λάντζα και τα πλένω εγώ συνέχεια.

Σ.Μ: Μου λες δηλαδή ότι δεν πλένω τα πιάτα,.

Μ.Π: Είναι και οι κατσαρόλες. Κοίταξε τώρα αυτήν εδώ θα βγει και θα πρέπει να την πλύνω.

Σ.Μ: Μπερδεύεσαι, ξεχνάς πού μιλάς και ξεχνάς και πώς μιλάς. Είναι η δεύτερη φορά που μου λες για τα πιάτα και λάντζα δεν είμαι μόνη μου.

Μ.Π: Για κατσαρόλες μιλάω.

Σ.Μ: Όταν βγάζεις νεύρα, πρόσεχε που τα βγάζεις