Φάρμα: Ανακοίνωση για οικειοθελή αποχώρηση σήμερα 19/3 - Τι συνέβη;

Ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ανακοίνωση για οικειοθελή αποχώρηση σήμερα 19/3 - Τι συνέβη;

Μπορεί τα νούμερα να μην είναι καλά και το μέλλον της Φάρμας να μην είναι σίγουρο, ωστόσο συνεχίζεται και περιμένουμε άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο σήμερα, Σάββατο 19/3.

Ο Σάκης, πριν δώσει ο αρχηγός τη μαύρη πέτρα, επιφυλάσσει, για ακόμη μία φόρα, μία έκπληξη στους παίκτες, εμφανίζοντας τους ένα τηλέφωνο. Έτσι τους δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους και η χαρά όλων είναι διάχυτη!

Όσα θα δούμε απόψε 19/3 στη Φάρμα

Η μαύρη πέτρα αποδεικνύεται εύκολη υπόθεση για τον Βασίλη. Σε ποιον τη δίνει τελικά; Η αρνητική ψηφοφορία, από την άλλη, όχι και τόσο. Πριν, όμως, από την ψηφοφορία ο Μιχάλης ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους.

Η ισοψηφία μεταξύ δύο παικτών αναγκάζει την Φανή να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα, με την ψήφο της. Ποιος θα είναι τελικά ο 2ος μονομάχος;

"Ζήτησα την βοήθεια ψυχιάτρου γιατί αντιμετώπισα..."

Το βράδυ της Τρίτης 8/3, η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον τραυματισμό της στην Φάρμα, το ριάλιτι εγκλεισμού, αλλά και το σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας. Ωστόσο, δεν ανέφερε και πολλά για τον έρωτα που δημιουργήθηκε μέσα στο ριάλιτι με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Μου στοίχησε πάρα πολύ ο τραυματισμός μου, γιατί μέσα στη Φάρμα έζησα μία μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τρόπο ζωής, θα το ξαναέκανα», τόνισε.

Το μόνο που της έδωσε δεύτερες σκέψεις από το να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι εγκλεισμού ήταν οι δύο της γιοι. «Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, είναι πιο εύκολο για μία μάνα να τα αποχωριστεί για λίγο καιρό. Η μητέρα μου ήταν μαζί τους», ανέφερε και πρόσθεσε πως δεν μετάνιωσε την απόφαση της και θα το ξαναέκανε ακόμα και στο Survivor. «Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αγωνισμάτων, μου αρέσει και θα το τολμούσα».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για την ψυχική της υγεία. «Είμαι πάντα καλά μέσα μου, ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή μου, πάντα βρίσκω τη δύναμη, γιατί πρέπει να αντιμετωπίσω τις δύσκολες στιγμές. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου, αλλά δεν τα κατάφερα μόνη μου, είχα σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου, μου στάθηκαν και με βοήθησαν» και πρόσθεσε «ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου, επειδή αντιμετώπιζα διαταραχή πανικού. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά, ήθελα άμεση λύση».

Αναφερόμενη στον ρόλο της ως μόνη μητέρα που μεγαλώνει τους γιους της η ίδια τόνισε: «Αν έπρεπε να δουλεύω κάθε βράδυ, θα το έκανα γιατί έχω δύο παιδιά. Δεν μπορεί μια μάνα να πάρει το ρόλο του πατέρα, γιατί είναι πολύ συγκεκριμένος και απαραίτητος για τα αγόρια».

Ο Γρηγόρης δεν παρέλειψε να την ρωτήσει και για τον μεγάλο χαμό που βίωσε ούσα μέσα στην φάρμα. «Είχα έναν υπέροχο πατέρα που δούλευε πολύ για να μας μεγαλώσει, μας πρόσφερε τα πάντα, μας έμαθε να αρκούμαστε στα λίγα αλλά σημαντικά. Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του όταν χειροτέρεψε, γιατί ήξερε πόσο πολύ ήθελα να είμαι στη Φάρμα. Η μητέρα μου με ενημέρωσε για την υγεία του πατέρα μου όταν διασωληνώθηκε και η κατάστασή του ήταν πια μη αναστρέψιμη... Δεν ήμουν σε κατάσταση να γυρίσω στο σπίτι να ενημερώσω τα παιδιά μου για τον πατέρα μου, πήρα τον χρόνο μου και ξέσπασα μέσα στη Φάρμα».