The 2night Show: Η Παρθένα Χοροζίδου η αποψινή 28/2 καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί της ο Ντανιέλ Νούρκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night Show: Η Παρθένα Χοροζίδου η αποψινή 28/2 καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε το βράδυ 28/3 στο «The 2Night Show» δύο ακόμα πολύ λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί 28/3 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»

Αρχικά, στο πλατό μπαίνει ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο νεαρός ηθοποιός, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη σειρά «Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα», μιλάει για την αλβανική καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, την οικογένειά του, το modeling που ήρθε ξαφνικά στη ζωή του και το όνειρό του για την υποκριτική που έγινε πραγματικότητα. Τι είναι αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο του, ως «Άλφρεντ»;

Πώς βρέθηκε στο casting της σειράς; Επίσης, ο Ντάνιελ Νούρκα τοποθετείται απέναντι στον ρατσισμό και περιγράφει τα όμορφα χρόνια στο Κιάτο, όπου ένιωσε αποδοχή και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά από τους συμμαθητές του στο σχολείο. Μεταξύ άλλων, ανακοινώνει πως θα είναι στην καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και τέλος, κάνει το δικό του πέρασμα από τον μικρό Σπύρο Ντούγια που τον περιμένει πώς και πώς στο δικό του στούντιο.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και η Παρθένα Χοροζίδου. Χειμαρρώδης, αυθόρμητη και με αστείρευτο χιούμορ, μιλάει για τον κατάλληλο σύντροφο που αναζητάει στη ζωή της. Θυμάται τη συμβουλή της Ελένης Καστάνη στο «Κόκκινο Δωμάτιο», το φιλί που έδωσε στον Γιούρκα Σεϊταρίδη στις «Τρίχες», και τον αφοπλιστικό τρόπο που αντιμετώπισε το «σεντόνι» που έζησε όταν ήταν στη σκηνή με τους Σπείρα Σπείρα. Στη συνέχεια, μιλάει για την εκρηκτική Όλγα Τοντόροβα, τον ρόλο της στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» και ανακοινώνει τη μελλοντική συνεργασία της στο θέατρο με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Τέλος, η γυναίκα με τα χίλια χαρίσματα δείχνει πόσο νοικοκυρά είναι αφού προσπαθεί να καθαρίσει ένα καμένο τηγάνι!!!

Οι αποψινοί 28/3 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»

''Λύγισε'' στον αέρα του The 2night show η Νάνσυ Νικολαΐδου - «Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά..»

Το βράδυ της Δευτέρας 7/3 μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων του The 2night Show ήταν η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία έκανε σπαρακτικές δηλώσεις για την άτυχη εμπειρία που είχε από πυρκαγιά. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν ένα από τα πολλά θύματα της φωτιάς που ξέσπασε το καλοκαίρι του 21 στην Πάρνηθα. Δυστυχώς εκείνη και η οικογένεια της είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται!

Με βαθιά συγκίνηση εξομολογήθηκε η Νάνσυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις τραγικές εμπειρίες που έχει να θυμάται καθώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της και αυτή τη στιγμή μιλάει στην κάμερα για να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτεία, πως τα θύματα της φωτιάς βρίσκονται οριακά στο δρόμο.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και με στεναχωρεί. Δεν είναι εύκολο, είναι κάτι που προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Είναι πολύ σκληρό όμως πάντα είχα ένα μότο ζωή μου το οποίο εξακολουθώ να το έχω και τώρα πιο πολύ από ποτέ. Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με ότι έχω και όχι δυστυχισμένη με ότι δεν έχω. Αυτό προσπαθώ να το περάσω και στα παιδιά μου».

«Θέλει πάρα πολύ δύναμη, είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είναι ούτε έξι μήνες δηλαδή που έχει γίνει αυτό. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν έχουμε κάτι. Ήταν και είναι όλη μας η ζωή, δεν είναι πράγματα τα οποία μπορείς να τα ξαναποκτήσεις εύκολα. Τουλάχιστον εμείς δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το ξαναποκτήσουμε αυτό που είχαμε. Προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά, αλλά είναι πάρα πολύ σκληρό γιατί δεν είμαστε μικροί άνθρωποι».

«Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά και τον σύζυγο μου. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει έναν τέτοιο πόνο, το καταλαβαίνουν, δεν είμαστε μόνο εμείς δυστυχώς. Λες, πως μπορεί η ζωή να σου τα φέρει έτσι από την μια στιγμή στην άλλη… Είναι από τα πράγματα που δεν περιμένεις να σου συμβούν, από τα απίστευτα που σου συμβαίνουν και θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο και δύναμη. Δεν θεωρώ ότι θα το ξεπεράσουμε ποτέ, απλώς πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτή την ιδέα.