Η εξομολόγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχασα τον κόσμο μου όταν πέθανε...»

Οι χυλόπιτες, το GNTM και το φλερτ με την κατάθλιψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η εξομολόγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχασα τον κόσμο μου όταν πέθανε...»

Στην χθεσινοβραδινή εκπομπή 23/3, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν καλεσμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τα πρώτα βήματα της στο χώρο της μόδας και το πως μπήκε μέσα της αυτό το «μικρόβιο».

Η εξομολόγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Art & Creative Director, που άφησε το δικό της στίγμα στο «GNTM», με την έντονη προσωπικότητα και τη σκληρή της κριτική, «ξεδίπλωσε» τη δική της ανατρεπτική ζωή με αφοπλιστική ειλικρίνεια, στο πλατό του Αρναούτογλου.

Θυμήθηκε τα εφηβικά της χρόνια, το «μικρόβιο» της μόδας που είχε από μικρή, την απώλεια της μητέρας της που την οδήγησε σε ψυχολόγο, και την «απειλή» της κατάθλιψης που έμαθε να αντιμετωπίζει.

«Με στεναχωρεί που τα παιδιά μου θα φάνε ‘’χυλόπιτα’’ με ένα μήνυμα, εμείς κοιταζόμασταν στα μάτια και το λέγαμε», ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ και πρόσθεσε:«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ευαίσθητοι, απλώς μεγαλώνοντας μέσα από το ‘’ξύλο’’ έχουμε μάθει να γινόμαστε πιο ‘’μπετόν αρμέ’’».

Το γεγονός που στιγμάτισε την ίδια, ήταν ο χαμός της μητέρας της, αυτό την έκανε να «σκληρύνει» και να φλερτάρει ταυτόχρονα με την κατάθλιψη. Στο παρελθόν είχε μιλήσει δημόσια η Ζενεβιέβ για τις χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις με την μητέρα της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε στην ζωή της. (Δείτε τη συνέντευξη εδώ)

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από το 2007 που έχασα την μαμά μου πηγαίνω σε ψυχολόγο. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου και δεν είχα την ανάγκη να έχω φίλες, επειδή είμαι και πάρα πολύ περίεργος άνθρωπος, πολύ κλειστός. Ήταν ο κόσμος μου όλος και ταλαιπωρήθηκα».

«Μετά τον θάνατο της μαμάς μου ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι άλλαξα. Δηλαδή ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Ζεν πριν από τον θάνατο της μαμάς μου και η Ζεν μετά από τον θάνατο της μαμάς μου είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι. Δηλαδή μου λείπει αυτή η Ζεν. Δεν θα γυρίσει πίσω, δεν μπορεί να γυρίσει».

«Εκείνη η Ζεν δεν είχε τον φόβο του θανάτου, δεν φοβόμουν τίποτα και υπήρχε μια άγνοια κινδύνου. Μου λείπει εκείνο το κορίτσι σήμερα» συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την υγεία της - «Δεν μπορούσα να σηκωθώ...»

Μετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν, το πρωί του Σαββάτου 12/2, η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η αγαπημένη κριτής του GNTM, με αφορμή την εκπομπή αφιέρωμα στον θυροειδή και την αντιμετώπισή του, μίλησε για την δική της εμπειρία και τα συμπτώματα που αντιμετώπιζε και έχει από πολύ μικρή ηλικία.

«Είχα πρόβλημα με τον θυροειδή και πριν δεν είχε κανένας στην οικογένειά μας… Διαγνώστηκα σε μικρή ηλικία κι η μητέρα μου δε δεχόταν τα συμπτώματα που είχα. Οι περισσότεροι της έλεγαν εντάξει εφηβεία είναι. Από τα 11 μέχρι τα 15 μου είχα κάποια συμπτώματα. Απέκτησα αναιμία, λιποθυμικά επεισόδια, υπόταση, δεν μπορούσα να δεχτώ τη ζέστη με τίποτα. Της έλεγαν είναι κορίτσι κι έχει αναιμία» είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα το εκρού χρώμα του νεκρού, ήμουν βαμπιρέλα από πολύ μικρή. Δεν είναι λογικό».