Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Αυτό το δέντρο με έχει στοιχειώσει» - Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια

«Πρέπει να εκτιμάς ότι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Αυτό το δέντρο με έχει στοιχειώσει» - Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η ίδια μίλησε για τα Χριστούγεννα ενώ από την άλλη αποκάλυψε το πως στόλιζε η μητέρα της το δέντρο κάτι που έμοιαζε σαν να έχει έρθει από τον άλλον πλανήτη. Δείτε επίσης εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Η μαμά ήθελε να στολίζει μικρά ζωντανά δεντράκια γιατί μετά τα έπαιρνε και τα φύτευε στο χωριό. Οπότε εγώ με τον αδελφό μου κάναμε παράπονα πως των άλλων τα δέντρα είναι καλύτερα από το δικό μας που ήταν πάντα πολύ κλασικά στολισμένο από τη μαμά μου.

Με κόκκινες γυάλινες μπάλες, ποπ κορν γιρλάντα και κόκκινος ρώσικος τρούλος για κορυφή. Ήταν ο κλασικός στολισμός που της άρεσε και το δέντρο να είναι ζωντανό. Η μαμά μου, επειδή ήταν πάρα πολύ έξυπνος ο τρόπος που μας μάθαινε ότι υπάρχουν όρια, δηλαδή ήταν πολύ ξεκάθαρο.

Μετά από πολύ γκρίνια, ξυπνάμε μια μέρα και μας περίμενε ένα ψεύτικο ασημένιο δέντρο, με ασημένια στολίδια και ασημένια βροχή με πολλά πολλά λαμπάκια. Πνιγμένο το δέντρο, δεν ξέραμε με τον αδελφό μου που ήμασταν 6-7 χρονών αν ήταν δέντρο ή αν ήταν ούφο από ταινία του Σπίλμπεργκ που ήρθε να μας απαγάγει.

Δεν της ξαναείπαμε ποτέ τίποτα για το δέντρο, το στόλιζε το σπίτι έτσι όπως ήθελε και μάθαμε και εμείς ότι στα δικά μας σπίτια στολίζουμε όπως θέλουμε και τα παιδιά μας θα πρέπει να είναι και ευτυχισμένα που έχουν ένα στολισμένο σπίτι.

Αυτό το δέντρο με έχει στοιχειώσει. Ήταν και κιτς το δέντρο, οπότε η μαμά μου που ήταν παραδοσιακή και μας έφερε τα 80s μέσα στο σπίτι και μας τα πέταξε στα μούτρα ήταν κάπως».

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» άφησε "άφωνο" τον Μουτσινά

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/12 η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική της εμπειρία καθώς την βλέπουμε στο GNTM ενώ έκανε και μια αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε εμφανιστεί στο πρώτο Next Top Model του ANT1 με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Εκείνη την περίοδο μάλιστα βρισκόταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Η Βίκυ δεν άντεχε, ήθελε να πάω τεσσάρων μηνών έγκυος, ήμουν τεσσάρων μηνών μην κοιτάτε που φαινόμουν για εννιά. Τις γλέντησα τις εγκυμοσύνες μου και τις δύο. Από τον τέταρτο – πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης έμπαινα στο μετρό και μου έλεγαν “παρακαλώ καθίστε”».