Elif: "Θα τιμωρηθεί" - Η Μελέκ κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας

Οι σημερινές 29/3 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif:

Πολύ δύσκολες ώρες θα περάσει η Μελέκ στην καθημερινή τούρκικη σειρά Elif, καθώς δεν θα δει ποτέ την ευτυχία. Μπορεί να βρήκε την κόρη της, όμως θα την χάσει ξανά αφού κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και πολύ σύντομα θα την δούμε να μπαίνει φυλακή. Βέβαια, το φινάλε της σειράς θα είναι ανατρεπτικό.

Οι 29/3 εξελίξεις της σειράς Elif

Το πανούργο σχέδιο της Κιγιμέτ έχει λειτουργήσει και όλοι στην έπαυλη είναι λυπημένοι και σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις. Η Ματσιντέ νιώθει πως με την αναχώρηση της Μελέκ έχασε την καλύτερη της φίλη ενώ η Ελίφ είναι και πάλι μακριά από τη μητέρα της. Και ο Κερέμ όμως νιώθει άσχημα, που έδιωξε τη Μελέκ ενώ και η Χουμεϊρά δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει.

Η Κιγιμέτ αισθάνεται θριαμβεύτρια και καταστρώνει νέα σχέδια. Η Μελέκ κατηγορείται όχι μόνο για εξαπάτηση αλλά και για προσπάθεια να σκοτώσει τη Ματσιντέ. Νιώθει άθλια αλλά η παρουσία και η φιλία της Ασλί της δίνει δύναμη. Ο Μαχίρ, ο οποίος γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια, πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ νιώθει πως έχει έναν ακόμα σύμμαχο. Θα καταφέρει ο Μαχίρ να αλλάξει τη μοίρα της;

Άσχημη εξέλιξη για την Μελέκ στη φυλακή

Πέμπτη 7/4 Επεισόδιο 1068

Ο Σαφάκ νιώθει ένοχές επειδή δεν μπόρεσε να πάει τον Εμιρχάν στον αγώνα. Μαθαίνει όμως, παρά τις προσπάθειες της Λεμάν για το αντίθετο, ότι ο μικρός πήγε στον αγώνα με τον Τουφάν. Ο Σαφάκ όμως δεν μπορεί να πει κουβέντα γιατί ο Εμιρχάν είναι χαρούμενος επειδή πήγε στον αγώνα. Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ πριν τη δίκη της για να την παρηγορήσει. Της μιλάει και για έναν δικηγόρο, που θέλει να προσλάβει για να τη βοηθήσει. Η Ελίφ δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι μητέρα της γιατί φοβάται την Κιγιμέτ και είναι πολύ λυπημένη.

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ αντιλαμβάνονται τη θλίψη της μικρούλας και προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι. Όμως τα αδέλφια εξακολουθούν να πιστεύουν πως η Μελέκ είναι ένοχη. Στη φυλακή, η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες με τις άλλες κρατούμενες. Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή. Ο Μαχίρ νιώθει διχασμένος ανάμεσα στις ενοχές που έχει για το ατύχημα της μητέρας του αλλά και για την κατάσταση της Μελέκ.